Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

3 maç kala 4 puan yetecekken, şimdi bu senaryoya göre 2 maç kala 4 puan liderlik için yetiyor.

Gruptan çıktıktan sonra ha lider ha 2. Çok abartılıyor bu mesele. Her sonuçtan bir avantaj çıkıyor bize. Boyle biterse marsilya ile beraberlik gruptan çıkaracak bizi
2. ciktin mi son 32desin lider ciktin mi son 16dasin. Abartilmasi normal. Bir de CL'den geliyor rakip 32'de

Cengiz orta kesiyor direkten dönüyor. Hadi Cengo

Cengiz ünder bizim maçta kendini yırtmıştı bu maçta da öyle oynuyor mu?

lazio'yu lazio'da yenmemiz gerek.

İtalyan takımlarına şansımız tutuyor ,gerçekten tutuyor ,marsilyaya loko deplasmanında nasıl oynadıysak yenilmemeye oynamalıyız.lazio gerçekten hep beklenmedik durumda pozisyona giriyor tek pasla.yani olduğu gibi lazioya nefes aldırmaman lazım ,bi açıkta bi anda bakıyorsun kaleciyle karşı karşıya kalacak pası vermişler aradan yukardan felan.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölçtüm biçtim

Hiçbir sonuç işimizr yaramıyo bu nasıl maç lan

Bu kadar ince hesapların döndüğü grupta 3. ile 5, 4. ile 6 puan fark da iyidir. Kazansak şu skora gruptan çıkmayı garantiliyorduk.

Biz ligde ölüm kalım maçına çıksak kalıyoruz ama Avrupada hep o fişi çekemiyoruz zora sokuyoruz.yaw 1-0 öndesin arkadaş rakip geliyor al bi orta saha taş gibi yap defans işini zaten bunu benimsemiş takım.rakibide yor ara ara dene pozisyon bulmayı fırsat geldimi çak 2 yi çek fişi.ama yok illaki bekleyecek bekleyecek rakip attı atacak durumları yaşayıp yiyecek sonra mustafam dignem koçum benim hadi oğulların yavrularım diye umut besleyecek.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt