- 31 Aralık 2015
- 14.821
- 9.689
- 1.588
Buna kırmızı veren hakem net art niyetlidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna kırmızı veren hakem net art niyetlidir.
Bence tek kılları ağarmış topçu plarak mertens yeterSene sonu mata ve gomis biraktiktan sonra o boşlugu doldurmali. Koy orta sahaya yuruyerek oynasin
fb ile eşleşmelerini istemezdikNantes : Hoşaf Fc
Ludogorets'in attığı gol sayılmadı ve Var'dan iptal edildi ve Sporting Lizbon'un da 1 şutu direkten döndü.Belki 2. golü de atsalar Midtjylland İy'den 1 tane gol atacaktı.2li kuponlar şeklinde oynasaymışsın reis daha iyi olurmuş..
Bu Juventus'a biraz daha eksi puan verirlerse onlar da Avrupa'yı salar. Direkt Manu-Barca gelsinfb ile eşleşmelerini istemezdik
- puan iyi oldu yav kupaya asılırlar zaten napoli şampiyonBu Juventus'a biraz daha eksi puan verirlerse onlar da Avrupa'yı salar. Direkt Manu-Barca gelsin
Renkdaş bu yaş meselesine takılmamak gerek. Benzema, modric yıllardır madridi taşıyor. Mertens, gomjs, dimaria gibi iş ahlakı olan adamlarda yaş çok önemli değil. Kadromuzda 2-3 tane yaşlı oyuncu zarar getirmezBence tek kılları ağarmış topçu plarak mertens yeter
Di maria ne kadar sevsemde ,yaşlı olmasın daha kadro 30 civarı en makullleri
Hayvan gibi para alır birde
Şu anki durum iyi CL'ye gitmek için asılırlar ama biraz daha eksi puan verirlerse düşüyor herifler. Devamı var deniyor- puan iyi oldu yav kupaya asılırlar zaten napoli şampiyon
win/winŞu anki durum iyi CL'ye gitmek için asılırlar ama biraz daha eksi puan verirlerse düşüyor herifler. Devamı var deniyor
Aslında Leverkusen maçını IY KG oynayacaktım ama Lever'i başka kuponlarda da çok oynadım diye oynamadım hepsinde patlamasın diye.Ludogorets'in attığı gol sayılmadı ve Var'dan iptal edildi ve Sporting Lizbon'un da 1 şutu direkten döndü.Belki 2. golü de atsalar Midtjylland İy'den 1 tane gol atacaktı.2li kuponlar şeklinde oynasaymışsın reis daha iyi olurmuş..