Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat'ın Mulekanin maçı varken bu maci izlemesini nasıl degerlendiriyorsun3-1 oldu
Liverpool gol yedikçe keyifleniyom reis
İddaa oynamış olarak değerlendiriyorum.Murat'ın Mulekanin maçı varken bu maci izlemesini nasıl degerlendiriyorsun

Ben tek 1 maça bağlı kalmam reisİddaa oynamış olarak değerlendiriyorum.![]()
Kuponları geliyordur yine anlık Murat'ın keyifİddaa oynamış olarak değerlendiriyorum.![]()
İyi top oynayan takımı desteklerim de GS dışında bir gün o bir gün bunu destekleyebiliyorum.Liverpool gol yedikçe keyifleniyom reissen Manchester cityli değil miydin yav
![]()
1 gün benim için Manchester United'ı da destekler misin reis?İyi top oynayan takımı desteklerim de GS dışında bir gün o bir gün bunu destekleyebiliyorum.
Gerçi Liverpool'a hiçbir zaman kanım kaynamamıştır.
2008'de ManU'cuydum1 gün benim için Manchester United'ı da destekler misin reis?
Haftaya kulübün sahiplerinin değişme ihtimali var.Beckham Katarlı başkana baskı yapmış.Teklifi arttıracaklarmış.O zaman tekrardan bizim tarafa geçer misin?2008'de ManU'cuydum![]()
Başarı lazım, Pep-Ferguson-Mou gibi ikon bir yüz falan lazım.Haftaya kulübün sahiplerinin değişme ihtimali var.Beckham Katarlı başkana baskı yapmış.Teklifi arttıracaklarmış.O zaman tekrardan bizim tarafa geçer misin?
Zidane gibi 1 hedefleri var reis haberlere göre.Eğer başkan değişmezse de Hansi Flick veya Ruben Amorim diyolar..Başarı lazım, Pep-Ferguson-Mou gibi ikon bir yüz falan lazım.
3dk sonra bildirimleri aç son saniye gelecek golYav Roma atacağın 1 gol ulanAtsana
![]()
Amorim bayağı iyi td, baskın da bir isim olduğu için olabilir cidden ama 40 yaşında bile olmayan herifi ManU'lu bebeler küçümseyebilir. Şu an için erken olur diye düşünüyorum.Zidane gibi 1 hedefleri var reis haberlere göre.Eğer başkan değişmezse de Hansi Flick veya Ruben Amorim diyolar..