Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Vaaay özledim desem yalan olur. Bu bizim dev aynamızın kırılması için done olur sadece. Ayrıca Kopenhag ve Galatasaray, Manchester ı geride bıraktık bu da iki takımın da Manchester dan daha iyi olduğuna dair herhangi bir işaret değildir. Kiyaslar bir sonraki maça değil, bütüne bakılarak yapılır. Prag da Kopenhag da iyi takım ama Liverpool ve City e göre değil, bize göre. Bunu görebilirsek seneye daha iyi bir Avrupa serüveni bizi bekliyor yoksa yine bizi eleyen takımların sonraki maçlarına bakmaya devam ederiz.
Kopehnag yarın yine oynasın manuyla yine yener bu arada.Clde grup sonrası bütün maçları 2 ayaklı olarak unitedla oynasınlar hatta final oynarlar

Bu Kopenhag ı Manchester dan iyi takım yapmaz.
Takım oyunu değil mi futbol yoksa piyasa değerine göre mi iyi takım olduğu belli oluyor.Her haliyle kopenhag daha iyi takım futbol anlamında.Oyuncuya endeksli bir durum değil iyi takım olmak , isim bazlı değil

Ekli dosyayı görüntüle 237040
Şerefsizler 5. golün altına anthony taylor fotosu attım diye engelledi beni :asd:
prak.webp

Takım oyunu değil mi futbol yoksa piyasa değerine göre mi iyi takım olduğu belli oluyor.Her haliyle kopenhag daha iyi takım futbol anlamında.Oyuncuya endeksli bir durum değil iyi takım olmak , isim bazlı değil
Sen benim dediğimi çok iyi anlıyorsun. Bu sene Avrupa da berbattık. Umarım seneye aynısı olmaz.

Murat Durmaz'mı diyeyim yoksa sen gerçek adını mı söylersin Berkay İsabetli?

g2y7v3.png
Adana Demirspor - Karagümrük Maçı'nda Penaltı olabilir :D
Antalyaspor'a çok fazla Ms 1 oynanmış.Kornerler fazla olabilir bu Maç'ta özellikle İy :D
Ts'de oyuna daha sonradan giren Pepe Gol'ü atabilir :D
Bizim de 1 farkımız var reis :D

Bugün bülten sıkıntılı oynanacaksa az oynanmalı.Roma Ms 1 - Sparta Prag Kg Var - Marsilya Kg Var bu Maçlar oynanabilir gibi.Marsilya Maç'ında 1 tane Penaltı bekliyom :D
Marsilya Penaltı kazandı :D Ben dışarı çıkayım geldiğimde kupon fotoğraflarını atarım :D İyi geceler beyler :D

Ne kadar sacma sapan takima elendik tekrar gormus olduk. 1-1 ve yorgunluktan dolayi vasat bir deplasman performansinda bile Kaan o sacmaligi yapmasaydi elenmemiz cok zordu. 80'lerde 1-2 yapip maci bitirirdik.

Gittik, sacma bir kart ve her gelislerinde gol yedik. Olacak is degil.

Belki lig icin hayirli oldu, ama prestij icin ciddi sorun.

Geri
Üst Alt