Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Kafayı yicem. Derbi var, fb playoff oynar, biz 8 gireriz derken şimdi buraları takip ediyoruz. Elimize geçen fırsatları yiye yiye Ajax maçına kaldık.

Kafayı yicem. Derbi var, fb playoff oynar, biz 8 gireriz derken şimdi buraları takip ediyoruz. Elimize geçen fırsatları yiye yiye Ajax maçına kaldık.
Kurada zaten epey şanslıydık.
AVL dibindeki 5 takımdan ikisine 4 puan verdik.

belki ucundan kurtarabiliriz Kiev galibiyetiyle.

biz yendiğimizde belki garip skorlar olur gene halletmiş oluruz.

1734036832136.webp

Kurada zaten epey şanslıydık.
AVL dibindeki 5 takımdan ikisine 4 puan verdik.

belki ucundan kurtarabiliriz Kiev galibiyetiyle.

biz yendiğimizde belki garip skorlar olur gene halletmiş oluruz.
Umarım. 3 deplasmandan da 1 galibiyet bile çıkartamamış olmak moralimi alt üst etti. Dediğin gibi, dipteki takımlar. Özellikle Malmö maçı yapılan değişikler ile gitti 3 puan.

cherki kumaş bi herif ama tolisso da iyi herif, bi de clinton

Umarım. 3 deplasmandan da 1 galibiyet bile çıkartamamış olmak moralimi alt üst etti. Dediğin gibi, dipteki takımlar. Özellikle Malmö maçı yapılan değişikler ile gitti 3 puan.
malmö başladığında oyuna bakınca berabere duruyordu maç. ama avcumuza aldığımız maçtı. yani Tottenham maçında 293872983 gol kaçırıp ortasahadan herif kaleyi bulsa 3-3 bitseydi malmö gibi olcaktı. aldığın maçtı yani.

ama RFS deplasmanı ağustos başından beri gelen 1inci vites modumuz yüzünden.

geçen sezonda da sezon başında kopenhagı yenemedik içerde gruptan çıkamadık misal...

Tam değil hatta riskli yine. Ajax maçında gelecek 1pts dahi kıl payı 7 8 yapabilir
Tabi rakiplerin maçlarına da bağlı ama bana 15 puan sanki yetecek gibi geliyor. Çünkü ilk 8'e oynayan takımların çoğu birbiri ile de oynayacak bundan sonra Manu mesela Rangers, FCSB ile oynayacak gibi maçlar var. Benim düşünceme göre eper 15 puan yaparsak Rangers, Sociedad, FCSB gibi takımlar bizi geçemez. 7-8. oluruz gibi geliyor 8 dışına atacak takımda olursa Bodo olur çünkü Bodo'nun son 2 maçı Tel Aviv ve Nice gibi takımlar ki Nice'ın artık pek bir beklentisi yoktur AL'de.

Tabi rakiplerin maçlarına da bağlı ama bana 15 puan sanki yetecek gibi geliyor. Çünkü ilk 8'e oynayan takımların çoğu birbiri ile de oynayacak bundan sonra Manu mesela Rangers, FCSB ile oynayacak gibi maçlar var. Benim düşünceme göre eper 15 puan yaparsak Rangers, Sociedad, FCSB gibi takımlar bizi geçemez. 7-8. oluruz gibi geliyor 8 dışına atacak takımda olursa Bodo olur çünkü Bodo'nun son 2 maçı Tel Aviv ve Nice gibi takımlar ki Nice'ın artık pek bir beklentisi yoktur AL'de.
O sebeple Ajax maçından puan almak zorunda gibiyiz şimdilik 15 riskli... Tabi bugun bitsin bakalım maçlar

Rangers attı 1-0

an itibariyla 6ıncıyız.

ajax 1-1 oldu....

tottenham atabilir anormal değil.

Geri
Üst Alt