- 31 Ağustos 2021
- 70.044
- 50.126
- 3.843
hiç bir şey yapmazlar ya - o enerjileri yok.Kendileri bilir. Lige havlu atarlarsa o zaman stadi mi yakarlar samandirayi mi yıkarlar ben karışmam
zaten hayalkırıklığı bekliyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç bir şey yapmazlar ya - o enerjileri yok.Kendileri bilir. Lige havlu atarlarsa o zaman stadi mi yakarlar samandirayi mi yıkarlar ben karışmam
Belli olmaz o iş üstad. Hoffeinheim son 2 maçı ölüm kalim maçı. Tottenham suan 14 puan diyebiliriz. Hersey hoffeinheim, fb ve manuya bağlıRangers-Tottenham berabere bitti diye sevineyim mi üzüleyim mi çok emin olamıyorum. İkisi de o 1 puanla önümüze geçebilir korkarım. Belki biri yenilse altımızda kalacaktı... Rangers'ın en azından bir maçı biraz zor olduğu için yine de Rangers galibiyetine kıyasla iyi oldu sanki... Ancak Tottenham galibiyeti sanki daha iyi olurdu gibi çünkü onlar zaten biz Ajax'tan puan alamazsak önümüze %99 geçer.
imkansız hocam nice bunları elek ederSize komik bir şey söyleyim mi? Bugün beşiktaşı yenen Bodo’nun kalan iki maçı alıp 16 puana ulaşarak Ajax’ı yenemediğimiz senaryoda bizim üzerimizde bitirme ihtimali hayli fazla
Nice’in 2 puanı var ve son maç karşılaşacaklar. Muhtemelen hiç sallamazlar maçı ve Bodo rahat alır maalesefimkansız hocam nice bunları elek eder
qarabağ yendi bunları hiç belli olmaz biz kendi işimizi kendimiz görücez zaten yüksek ihtimalNice’in 2 puanı var ve son maç karşılaşacaklar. Muhtemelen hiç sallamazlar maçı ve Bodo rahat alır maalesef
YapamazUlan yuh, Bodo/Glimt bile 16 yapabilir. Son iki maçları Maccabi ve Nice ile...
Kiev'i yenip Ajax'tan 1 puan alırsak, ilk 8 neredeyse kesin gibi.Bu olasılık hesapları bizim Ajax'tan da puan alabileceğimiz senaryolar dahil edilerek yapılıyor. Bizim Ajax'a yenilmeme ihtimalimizi nasıl belirleyip hesaba dahil ediyorlar bilmiyorum ama sonuçta kağıt üstünde bizden daha çok ihtimal verdikleri kesin. Biz zaten "Ajax'a muhtemelen yeniliriz" tahmini üzerinden zora soktuğumuzu söylüyoruz.
Kiev'i yenip Ajax'tan 1 puan alırsak, ilk 8 neredeyse kesin gibi.
Muhtemelen Ajax maçına bize bir puanın yettiği, Ajax'ın da bizi kesinlikle yenmek zorunda olduğu bir senaryoda çıkacağız.