Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.849
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sırada şl kupasını tasarlayan lavuk :
Uefa kupası ve dünya kupası yanında sönük kalıyor.Bence ŞL kupasida gayet iyi yav
Dunya kupasına evet derim ama uefa kupasının yanında sönük kalmasına çok katılmıyorum rtaş.Uefa kupası ve dünya kupası yanında sönük kalıyor.
Uefa cup > world cup > super cup > premier lig> euro > şl kupası maalesefDunya kupasına evet derim ama uefa kupasının yanında sönük kalmasına çok katılmıyorum rtaş.
Kadınlar Şampiyonlar Ligi kupası da Erkek Şampiyonlar Ligi kupasından daha şık.Uefa cup > world cup > super cup > premier lig> euro > şl kupası maalesef
Kadınlar euroligin ve erkek eurocupın tasarımı da erkek euroleagueden iyi. Saçma ama oluyor öyle.
Yok hocam o kadar değilKadınlar Şampiyonlar Ligi kupası da Erkek Şampiyonlar Ligi kupasından daha şık.

GözlerimizSağlam bir Avrupa Ligi haftası olacak. Kazanacağımızı düşünüyorum onun haricinde FB ve BJK eğer Lyon ile Bilbaoya çelme takarlarsa ballı kaymak olur. Hoffenheim-Tottenham, Lazio-Sociedad maçlarının berabere bitmeside muazzam olur.Ekli dosyayı görüntüle 275617
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+ Hatayyoung boys 36. sonuncu
dinamo kiev 36. sonuncu
rigas 34.
malmö 31.
Profesyonel futbol oynuyorsan 11'e 11 oynadigin her takima karsi kazanma ya da kaybetme imkanin vardir. Hangi takimin kacinci oldugu ya da market degerinin ne oldugunun hicbir onemi yok.young boys 36. sonuncu
dinamo kiev 36. sonuncu
rigas 34.
malmö 31.
en kötü olasilikta bugün 12.siraya düsüyoruz. sociedad, bodo ve steaua kazanmamaliulen fiktüre bakıyorum harbiden top 8 işi bitmişti muhtemelen bu akşam ya
kafayı sıyıracağım.
sociedad lazio ile - bence berabere btiecek , lazio'nun kazanma şartı çok yok açıkçasıen kötü olasilikta bugün 12.siraya düsüyoruz. sociedad, bodo ve steaua kazanmamali