Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

ajax yenemz ise (mesela) - ilk 8 şansı inanılmaz düşük oluyor.

Ajax'ı yenersek bile 8 garanti değil kendimizi çok gereksiz duruma soktuk maalesef. Bodo Glimt son maçında farklı kazanırsa geçebilir, Sociedad 2 maçını alırsa geçebilir birçok ihtimal var umarım bir şekilde ilk 8'de olabiliriz.

Lazio'nun bir işe yarayıp Sociedad'ı yenmesi lazım.

gercekci olmak gerekirse bizim yerimiz bu grupta ilk 4 olmaliydi
banko hemde
takimlarin arasinda gercekten cok kalite farki yok
bu kupada ilerlemek asla sampiyonlar ligi gibi zor degil

ajax yenemz ise (mesela) - ilk 8 şansı inanılmaz düşük oluyor.
Ajax'ı yenmek şart. Normalde düşünce Kiev galibiyeti + Ajax beraberlikti ama bizim oyuncularımız, kalecimiz, hocamız kolayı seçmedi o yüzden Ajax galibiyeti artık şart o galibiyet olursa kesin değil ama bence yüksek ihtimal ilk 8. Ha bana göre ilk 8'i kendi ellerimizler ittik biz. Bunun en büyük sebebi ise çok kötü bir kaleci performansı. Sonra hocanın 3'lüden 4'lüye dönerek hata yapması ve oyuncuların anlamsız bireysel hatası ile Osimhen'in çok fazla gol kaçırması.

gercekci olmak gerekirse bizim yerimiz bu grupta ilk 4 olmaliydi
banko hemde
takimlarin arasinda gercekten cok kalite farki yok
bu kupada ilerlemek asla sampiyonlar ligi gibi zor degil

Öyle zaten büyük başarısızlık.

Maçlar oynanmadan fikstüre bakınca Beşiktaş sonuncu bitirir dersin adamlar sadece 1 puan gerimizde bitirebilir..

Beşiktaş beklenenden iyi
Fenerbahçe beklenen.
Biz beklenenden çok kötü

Performans olarak bakarsak.

Öyle zaten büyük başarısızlık.

Maçlar oynanmadan fikstüre bakınca Beşiktaş sonuncu bitirir dersin adamlar sadece 1 puan gerimizde bitirebilir..

Beşiktaş beklenenden iyi
Fenerbahçe beklenen.
Biz beklenenden çok kötü

Performans olarak bakarsak.
slavia prag macindaki galibiyet haric fener icin hep normal skorlar. en fazla bu kadar puan alabilirlerdi zaten. slavia macinda özellikle ilk yarida ezilip sansa bala iceri berabere girince atamayana atarlar oldu.

Lazio almalı
Frankfurt yenmemeli
United kazanmalı

Fenere son maç beraberlik yetmeyebilir averajları çok kötü

Boşuna diğer maçları takip etmeye gerek yok, ilk 8 için sadece galibiyet gerekli ve Ajax asla abartıldığı kadar iyi bir takım değil yani Başakşehir'de kapıya konan Traore banko oynuyor. 3 maç almışlar BJK,Maccabi ve Karabağ'a karşı.

Bir de bizim istediğimiz tarzda oynuyorlar ama bizim press gücümüz eskisi gibi değil, takım düşüşte olmasa rahat kazanırdık bile diyebilirdim şimdi ise maç hala ortada, görün bakın bu Ajax şimdi oynanan Riga takımını bile yenemeyebilir.

slavia prag macindaki galibiyet haric fener icin hep normal skorlar. en fazla bu kadar puan alabilirlerdi zaten. slavia macinda özellikle ilk yarida ezilip sansa bala iceri berabere girince atamayana atarlar oldu.

Açıyorum üç takımın fikstürlerine bakıyorum.

Maç sonuçlarına bakmadan kendim dağıtıyorum. Bu hafta geldiğinde

Galatasaray 16
Fenerbahçe 9
Beşiktaş’ın 4

puanı olsa şaşırmam diyorum.

Bakıyorum puan durumuna.

Galatasaray 13
Fenerbahçe 9
Beşiktaş 9

3 puan olması gerekenden aşağıdayız..

Kötü oynadık, hedef maçlarında ve favori olduğumuz Avrupa maçlarında yapamıyoruz zaten. Sparta Prag, Kopenhag maçlar aklıma geliyor. Ligdeki gibi değil takımlar, gelip atıyorlar. Avrupa takımlarında bir sistem oluyor. Bu sene çok gol yedik.

Geri
Üst Alt