Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Maxi Lopez ne yapmış yahu öyle yanılmıyorsam adam takımın 2 maçta attığı 5 golün 4nün sahibi tek başına inanmış ve turlamış.

Şimdi biri çıkar zamaninda biz çok önerdik dalga geçti burdaki futbol dehaları der
Zaten klasik Türkiye'de bir çok üst düzey takımla adı anılmıştı ama adam tam bir tutunamayan evet yetenekliydi ama Milan,Barcelona şanslarını değerlendiremedi öyle böyle derken 30 oldu.

Burdan çıkarmamız gereken sonuç bir forvetin yüreğini hafife almamak gerek olmalı:hat:

Son 16 a kalan takimlar:

AFC Ajax (NED)
Beşiktaş JK (TUR)
Club Brugge KV (BEL)
FC Dinamo Moskva (RUS)
FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
FC Dynamo Kyiv (UKR)
Everton FC (ENG)
ACF Fiorentina (ITA)
FC Internazionale Milano (ITA)
SSC Napoli (ITA)
Sevilla FC (ESP)
Torino FC (ITA)
Villarreal CF (ESP)
VfL Wolfsburg (GER)
FC Zenit (RUS)
AS Roma (ITA)

Kura cekimi tarihi: 13.00CET, 27 February, Nyon

Son 16 a kalan takimlar:

AFC Ajax (NED)
Beşiktaş JK (TUR)
Club Brugge KV (BEL)
FC Dinamo Moskva (RUS)
FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
FC Dynamo Kyiv (UKR)
Everton FC (ENG)
ACF Fiorentina (ITA)
FC Internazionale Milano (ITA)
SSC Napoli (ITA)
Sevilla FC (ESP)
Torino FC (ITA)
Villarreal CF (ESP)
VfL Wolfsburg (GER)
FC Zenit (RUS)
AS Roma (ITA)

Kura cekimi tarihi: 13.00CET, 27 February, Nyon

isaretledigim takimlar haric cok iyi son 16. belki son yilarin en iyi son 16si (12) bu kupada.

Takimlarin cogu birbirine yakin gucte. Bana gore on plana cikanlar: Wolfsburg, Napoli, Sevilla gibi..

vallahi benim tek favorim wolfsburg bu turnufada. bundesligadaki perfomansini ama turnufadada sergileme sarti ile ki sergiliyor simdiye kadar az cok.

Sevilla pek iyi degil bu sene ama tabiki bu kupada tercübesi önemli. napoli looser takimi :D
sonunu getiremeyen takim ama tabiki yanilta bilirler.

supriz adayim zenit. göze hos gelmeyen futbol oynuyorlar belki ama kompakt oynuyorlar. eski italian futboluna benziyor biraz. burdaki rakiplere karsi belki hedefe getire bilir.

vallahi benim tek favorim wolfsburg bu turnufada. bundesligadaki perfomansini ama turnufadada sergileme sarti ile ki sergiliyor simdiye kadar az cok.

Sevilla pek iyi degil bu sene ama tabiki bu kupada tercübesi önemli. napoli looser takimi :D

supriz adayim zenit. göze hos gelmeyen futbol oynuyorlar belki ama kompakt oynuyorlar. eski italian futboluna benziyor biraz. burdaki rakiplere karsi belki hedefe getire bilir.
Benim de dusuncem, surpriz yapacak bir diger takim da Everton olabilir.

Sevilla ligde zirveye oynuyor gibi duruyor. Uefada degişik bir 11 le oynuyorlarsa bilmem. Bugün yüzde76 ya yüzde 24 ezilselerde almanya 3.sünü elemişler. 3-2 yenmişler.
Bu

Everton filan gelmesin. İngilizlere güvenilmez.

Sevilla ligde zirveye oynuyor gibi duruyor. Uefada degişik bir 11 le oynuyorlarsa bilmem. Bugün yüzde76 ya yüzde 24 ezilselerde almanya 3.sünü elemişler. 3-2 yenmişler.
Bu

Everton filan gelmesin. İngilizlere güvenilmez.

gladbach ikinci yarida pek iyi degil ilk yariya göre bence.
sevilla tabiki güclü takim ama gecen senedeki güclerinde degiler.
ivan rakiticinin barca transferi etkili oldu bunda tabiki. rakitic beyinleriydi resmen. yinede iyiler yani.

Geri
Üst Alt