Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Dortmund en büyük adayıdır bu kupanın. Normal şartlarda final oynar en az

hiç sanmam. Bu takımın rotasyonu dar. UEFA'da bir başarı elde etmek istiyorsan ligden vazgeçmen ya da kadronun geniş olması lazım.

Saydığım takımların rotasyonu mu geniş? Hayır ama maçlarını izledim. Sadece UEFA'ya yoğunlaşırlarsa bu dörtlüden 1'i yarı final yapar.

İlk 1-2 tur kolay kura gelir tahminim,bir şekilde turlayıp çeyrek final görürsek hava yakalayabiliriz diye düşünüyorum.

Eğer Bayern ile kafa-kafaya gelirlerse UEFA'dan vazgeçerler. Ama fark yerlerse buraya yoğunlaşırlar. Benim favorim; Villareal.
Bu takımlar iki kulvarda da önem verirler. Zaten yedekleri ile çeyrek final görür Dortmund. O saaten sonrada ligdeki durumları hiç önemi olmaz bence. UEFA kupasını da almak isterler. Çeyrek finale kadar takilmadigi sürece Dortmund bence kimse eleyemez.

bakalım. Villareal ile ikisi önceden eşleşmezse final oynarlar. Villareal bu sene sağlam kadro kurdu ve İspanya takımları her zaman bu turnuvaların favorisidir.

Bu kupayı favoriler almıyor genelde böyle bir şey de var.

Hamza'nın talihini de eklersek bence Avrupa Ligi denenmeli Hamza'yla.Tam dişimize göre.

Krasnodar be kardeşim. Dortmund'a karşı 1-0 öne geçtiler. Bu senenin Dnipro'su olacaklar.

FdB yatip kalkip dua etsin CL'de degiller. Ergenlik çagini yeni atlamis oyuncularla en basit golleri yiyorlar.

ulan dortmund son saniyede gol attılar dandik krasnodara öldük öldük dirildik be neyseki 2.5 üstü yakaladık

Basel bir gol attı ki akıllara zarar... 1-0'dan 1-2 yaptılar Fiorentina karşısında :)

Geri
Üst Alt