Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Avrupa ligine katılırsak iyi ilerleriz gibi geliyor bana. Daha fazla heyecanlanırız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de senin gibi düşünüyordum ama bu kadro ile 1 tur geçersek ona şükür..Büün takımlar kupayı ciddiye alırlarsa iyi takımlar var.
Dortmund
Napoli
Fiorentina
Tottenham
Liverpool
Schalke
Lazio
Ş.liginden bir ihtimal
Sevilla
Roma veya Bayer
Shaktar
Kiev veya Chelsea
Wolsburg veya CSKA
Arsenal
Şu takımları %100 eleyebilirim diyemiyorsunki.Grossu nerede oynatacağımız bile belli değil.En kötü forvet transferi şart.

Dembele manyak gol atti.

Dembele'yi gectim, Rapid'in attigi golü gördünüz mü? :asd:

[VINE]eLvP1nVP3IJ[/VINE]

Ben de senin gibi düşünüyordum ama bu kadro ile 1 tur geçersek ona şükür..Büün takımlar kupayı ciddiye alırlarsa iyi takımlar var.
Dortmund
Napoli
Fiorentina
Tottenham
Liverpool
Schalke
Lazio
Ş.liginden bir ihtimal
Sevilla
Roma veya Bayer
Shaktar
Kiev veya Chelsea
Wolsburg veya CSKA
Arsenal
Şu takımları %100 eleyebilirim diyemiyorsunki.Grossu nerede oynatacağımız bile belli değil.En kötü forvet transferi şart.

Bize son 32'de kek bir takım gelse bunların çoğu birbirlerini eleyecek zaten.O zaman şansımız yükselir.

An itibariyle muhtemel rakiplerimiz.Sonradan değişebilir tabii.

ŞL'de en iyi 4 üçüncüden biri olursak:
Liverpool,Krasnodar,Midtyjland,Villarreal,Slovan Liberec,St Etienne,Fiorentina,Monaco,Sparta Prag,Augsburg

En kötü 4 üçüncüden biri olursak
Molde,Sion,Dortmund,Napoli,Rapid Wien,Braga,Lazio,Lokomotiv Moskova,Basel,Tottenham,Schalke,Bilbao

Kalın olanlara büyük ihtimal eleniriz.En iyi 4 üçüncüden biri olursak daha iyi olur.Bu arada Rapid'i boldlamadım ama bu seneki sürpriz adayım.

Son düzenleme:
Augsburg falan bizi elek eder

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Molde'yi ben de istiyordum ama Molde buz gibi olur 25 Şubat'ta.2. Trömsö faciası olma ihtimali yüksek.

Tromsö ile alakası olmaz bence.Molde bu gruptan lider çıkarak rüştünü ispatladı.Tromsö ise kendi evinde Chelsea,Galatasaray ve Beşiktaş'ı yenmekten başka bir başarısı olmayan saçma sapan bir takım.Astana'dan bile kötü.

Tromsö ile alakası olmaz bence.Molde bu gruptan lider çıkarak rüştünü ispatladı.Tromsö ise kendi evinde Chelsea,Galatasaray ve Beşiktaş'ı yenmekten başka bir başarısı olmayan saçma sapan bir takım.Astana'dan bile kötü.

Karlı havayı kast etmiştim.Bir de 2si de Norveç takımı ya.

Plzen 1 0 Villareal

Rapid Wien lider simdilik

Geri
Üst Alt