Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

ManU gelmesin lan dünya şeyinde değil adamların ne lig ne kupa.

United kupayi alacak goreceksiniz.

Bu kadar duygudan yoksun ruhsuz bir oluşum görmemiştim.

C7EgjoJX0AU3b-H.jpg

3 gün önce Chelsea kupada çaktı hedefim Avrupa dedin Rostov'a karşı oynadığın topa bak yav :red:

Egemen Bayrak Renktas bu konuda bilgin vardi diye hatirliyorum.

Olacagindan degil de merakimdan soruyorum.Bjk UEFA'yi alir,Basaksehir ligde sampiyon olursa biz de 3. olursak elemeye biz mi gidiyoruz?Yoksa Basaksehir mi?

@Egemen Bayrak Renktas bu konuda bilgin vardi diye hatirliyorum.

Olacagindan degil de merakimdan soruyorum.Bjk UEFA'yi alir,Basaksehir ligde sampiyon olursa biz de 3. olursak elemeye biz mi gidiyoruz?Yoksa Basaksehir mi?
Bir takim ekstradan CL ye gidiyor o zaman. (yanilmiyorsam)

net bilgim yok ancak bu durumda başak da bjk de direk cl gruplarına gider sanırım ve direk gitme hakkı olan başka ülkenin bir takımına ön eleme oynatırlar diye düşünüyorum

tabi beşiktaşın babayı alacağı konusunda hemfikiriz

aynen öyle. 1 takım ekstra gitmiş oluyor ve avrupaya 5 değil 6 takımla katılmış oluyoruz. başakşehir 2.olsada direk gider CLye

Allah belanı versin senin Marc Clattenburg

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Beşiktaş kazanırsa sadece ilk 2 dışına çıkıp CL vizesi alamazsa 3. takım elemeye girebilir.

Kazanıp ligi de şampiyon bitirirse ekstra bir durum söz konusu olmuyormuş hali hazır durumdan.

Hakemler ne kadar hata yaptı bugün Gladbach maçında

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Oha Naboa manyak vurdu da Romero ne cikardi bee

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Geri
Üst Alt