Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

22' AC Milan 0-1 Austria Wien
Bonucci (KK)

200 milyon €...

Östersunds'a bak ya, helal olsun adamlara bunların yaptığı iyi bir başarı, önce Galatasaray gibi Avrupa da dev bir kulübü elemek şimdide gruplardan çıkmak.. Bizim şansızlığımız bir takımın şansı oldu. Bize hiç yakışmadı hiç.:38573:

Ludogorest başakşehir'e karşı 4-4-1-1 çıkmış banko kazanırlar çünkü bizim gibi saçma sapan taktik fantezilerine girmiyorlar bugün ludogorest rahat kazanır

Galatasaray’ın yeni Teknik Direktörü Igor Tudor, “Sistemler hoca için önemli değil. Benim için hoca olarak önemli olan şey takım ruhu. Takımın ruh çok önemli” dedi.

Galatasaray’ın yeni Teknik Direktörü Igor Tudor, “Sistemler hoca için önemli değil. Benim için hoca olarak önemli olan şey takım ruhu. Takımın ruh çok önemli” dedi.

Takım ruhuna sahip olduğumuz yıllarda neredeyse hepsinde şampiyon olduk, bu adama eskiden güveniyordum ama saçma sapan işlere kalkıştı takımın ruhuna çivi çaktı canımız yandı. Sistem konusunda bende katılıyorum ama çare de belli 90 dakika pres ve top bizdeyken dikine oyun oynamak hala bunu göremeyip kanat koymazsa ruh da kalmayacak :oley:

Son düzenleme:
Başakşehir e oynayanlar köşelik

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ludogorest başakşehir'e karşı 4-4-1-1 çıkmış banko kazanırlar çünkü bizim gibi saçma sapan taktik fantezilerine girmiyorlar bugün ludogorest rahat kazanır

033307c8560c5f630df4250448b77d9e.gif

Geri
Üst Alt