AVRUPA LİGİ’NDE FİNALDEYİZ!

F8'de bu gününe kadar takımı yalnız bırakan Galatasaray futbol kulübü yöneticilerinin finalde de aynı totemi yapmasını bekliyoruz!

Şikeciler hele bi Bourges'i eleyebilsin. Bourges çakar bence.

Bence Fener gelsin,Fener'e koyarak kupa almak kadar büyük bir haz yok,tek maclarda her türlü üstünüz Fener'den,sonunda kupa varsa cakıyoruz sikecilere...

Finalde karşımıza kim çıkarsa çıksın ezeriz, kupa bizim yazın kenara, şikecilerin sahada oynansa her türlü çirkefliği yaparlar ama ev sahibi onlar değil..

Helal olsun dişi aslanlar! Şube kapatılsın vs diyenlerin aksine ben erkek-bayan basketbol ve voleybol şubelerine daha fazla yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum her zaman! Umarım pazar günü kupayı alır döneriz...

Yapma bunu yapma bunu.

yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg

Sende mi brütüs :(

TEBRİKLER KİZLAR ARİF ULU BAN

Sende mi Brütüs?

RESMI ACIKLAMA.

Arif Ulu bugün yapdi söz ile aslinda baska birsey ifade etmek istedi.

Sayin Ulu bazi Subeleri kapatip, Paralari Futbol Subesini akdarilmasini istemisdir.

Cünkü Futbol Sektöründe en cok para var.

Belli bi prestije ve Parasal Rahatliga kavusuldunda, elbet bazi subeler acilir.

A. Ulun'un Basin Sözsücü

Valla Arif komiser hicbirsey anlamadim ama galibiyete sevinmissin sanirim baska birsey cikaramadim.

This is incredible !!!

I am the one who knocks!

Helal olsun dişi aslanlar! Şube kapatılsın vs diyenlerin aksine ben erkek-bayan basketbol ve voleybol şubelerine daha fazla yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum her zaman! Umarım pazar günü kupayı alır döneriz...

Hadi basketbol da artık göz önünde bir spor ve yukarıları hedefleyen bir takımız ama voleybola ne gerek var ki.. Hatta su sporlarını da geçici olarak durdurmak lazım, bence.

Geri
Üst Alt