GSC Haber Avrupa Ligi'nde Grup Maçları Tamamlandı

gs play-off'u geçerse, manu-tott seçeneklerinden manu gelirse geçer.

ancak play-off'u geçemeyeceğiz bence.

Az’i eleyebiliriz ama midtjyland zor

Fener de anderlecht’i rahat gecer ama bodo’ya elenir gibi

Bir sonraki tur icin transferlere bagli her macin farkli hikayesi olabiliyor

Turu geçmemek hayırlı olacak gibi. Yoğun fikstürde bu daracık kadroyla iki Manu/Tot maçı oynamak çok yıpratıcı olacaktır. Ki önemli oyuncular cezalıyken, bu oyun anlayışıyla geçmemiz de zor zaten.

dün fener maçını izleyenler midjellandı nasıl buldu

AZ mi isteriz Midjelland mı

paşamız ufak takımları küçümsediğinden bilemedim pek.

Fenerin yolu çok kolay biz max 1 tur geçer fark yeriz
24üncülük için genede iyi bir rotaya denk düştüler orası öylede kolay diyemem - patlayacaklar bir noktasında.

biz paşa paşa Lyon / Frankfurtun durduğu yerde olmalıydı ya

çeyrek final %80 gibi bir şey olurdu. büyük fırsat teptik.

Bizim maçı TV den FB maçını PC den izledim. İkinci yarının ortalarına kadar FB epey baskın oynadı, sonrasında rakip takım boğdu, eze eze buldu golü.

baktığımızda ama Tot/utd ile 1 tur sonra oynardık - o yoldan gidiyorduk , elersek sonraki tur OK olma ihtimali var bide o realiteyide unutmamak lazım.

Ben AZ isterim, genç takım olduklarından deplasmanda biraz helva moduna girebiliyorlar.

Simdi ki tur icin bir yorum yapamam, ama geçersek United yerine Tottenham olsun istiyorum.

United ne kadar les olsa da o formanın bir agirligi var. O agirlik bize sikinti yaratıyor. Yendik ve elbet yine yeneriz sanli tarihimizde, ama ikina ikina geçeriz o turu eğer gecebilme imkanımız varsa.

Alkmarla oynadık yenebilecek olduğumuz bir takım alkmar gelsin

Bizim için pek bir anlamı olmayan konu. Nöbeti kapatmaya değeceğini düşünmüyorum

Geri
Üst Alt