GSC Haber Avrupa Ligi'nde Grup Maçları Tamamlandı

Herseye muhalifsiniz ha. Iki konuda ayni seyi konusacaksiniz ondan bu sekilde daha mantikli.
Transfer konuşmalıyız. Bu konuda transfer konuşmak daha mı mantıklı.

Şimdi bir takım çıkacak kadro kurulacak şu gelsin denilecek. Birazdan yaşayacağız, sonra nöbet var orada transfer konuşun diyeceksin :asd:

adurizi giroud sandım lan diyorum bu gözlüklü nasıl girouddan bu kadar uzun olabilir diye düşündüm birkaç saniyeliğine

Transfer konuşmalıyız. Bu konuda transfer konuşmak daha mı mantıklı.

Şimdi bir takım çıkacak kadro kurulacak şu gelsin denilecek. Birazdan yaşayacağız, sonra nöbet var orada transfer konuşun diyeceksin :asd:
Yarim saat konusmazsan olmezsin merak etme. Goren de saat basi transfer yapiyoruz zannedecek :D

Okan burukla avrupada başarı zor.
Bence Oyun anlayışı sistem falan çok fazla düzeltmesi gereken konu var.Ama inat ediyor.

Aptalca kaybedilen puanlar sonrası maruz kaldığımız şeylere bak.

KEyfim sıfır.
Bizi kim eleyecekse o gelsin. Acıyı uzatmanın anlamı yok.
Avrupa bu hoca ile hayal

Midtjylland ile AZ arasında yolculuk olarak o kadar fark olduğunu düşünmüyom

Elenip kurtuluruz bu turnuvadan herhalde

midjiland veya az'de cezalı duruma düşenler oldu mu ilk maç bizim en iyi 2 topçu yok zor olacak

Midtjylland gelsin Uefa Avrupa Ligi'nde en az faul yapan takımlar arasında.Sakatlanma ihtimali daha az olur bence..

Midtylland bence daha kolay, onlar gelsin

Fbye de Bodo gelsin

Yarim saat konusmazsan olmezsin merak etme. Goren de saat basi transfer yapiyoruz zannedecek :D
Umudumuzu elimizden aldılar Alper.
3 transferler avrupa hayali kurulurdu ancak 3 iyi adam alınsaydı olurdu. Onun bunun çöpleriyle ekstra bir eleme oynamak gibi br garabete düşeceğiz.

Boşa çabalayacağız niye en kötü son 16'da elenmek için.

Avrupa konusu bizim için kapandı artık, bunu kabul etmemiz lazım.

İlk maç allah kitap kapanıp, tempo düşürüp, duran toptan vs 1 gol falan kovalamak lazım.

Rövanşta dinlenmiş arslanlarımızla sahamızda kafalarına 25 dikiş atarız :d

Mitdyland'ı eleyebiliriz maalesef. Az'nin pırpır kanatları wardı onlar daha iyi olur. Gerçi Kamilbay'ı sokup ortayı 3ledikten sonra bir bok yapamamıştı onlar da.

Geri
Üst Alt