Avrupa Ligi'nde Son 16 Eşleşmeleri Belli Oldu

Vitrin maçlarını kaçırdık çok üzgünüm.

Yazik olduk

Liverpool ile oynamak cok büyük bir heyecan olacakti ve gelisim adina da olumlu noktalar kazanabilirdik

Beksiz ve orta sahasız turu geçseymişiz hem ayranımız dökülecekmiş hemde başımıza çok kötü şeyler gelecekmiş.

Ama yine de koydu lan bu şekilde elenmek.

4 tane yedik zaten
Daha ne olsun
+lpool maçına daha iştahlı çıkardı takım bu arada
Aynen öyle ya Prag her ne olursa olsun 4 yemekten daha büyük ayıp mı var . İyi bari Liverpool 10 atardı yırttık mantığıyla biz hiç Avrupa da mücadele etmeyelim o zaman.

SL'den elenip City ile eslesince belki akillarina dogru durust transfer yapmak gelirdi diyecem de bunlar o zaman da nasilsa elenicez deyip gene mezarcilik yaparlardi.

Liverpool ile biz oynamalıydık abi, paha biçilemez bir heyecanı var. Buralarda olmalıyız, olmak zorundayız. Türkiye Ligi, Türkiye Kupası, Süper Kupa kesmiyor.

Onceki yorumlari okuyunca bir an fenev/bejeke forumundayim sandim kendimi. Bu'dur. Buralarda oldukca basari gelir, kadro kurarak olmuyor sadece.

Bu sene Ljubliana harici hiçbir Avrupa macimiz da rakibi sürklase edemedik. Bunun cevabını sezon sonunda doğru şekilde verilip, doğru düzgün bir planlama ile seneye Avrupa arenasına çıkmalıyız.

Atmosfer , prestij, Avrupa maclari. Bazi taraftarlardaki bu korkaklik nedir anlamiyorum.
Pragdan 20 dakikada 3 gol yiyen Liverpool karşısında beşiktaşlıları heyecanlandırırdı.

Seneye ş.liginde gelsinler o zaman bakarız duruma. Şu aralar seneyi rahat bir şekilde bitirmeye ihtiyacımız var. Sene başındaki durumdan bile uzak bir haldeyiz.

Abi o zaman sorulması gereken esas soru şu; forveti Mauro Icardi olan takımın sol beki Berkan mı olur ? Maseratimiz var, servise götürecek kadar paramız yok gibi bir şey bu.
işte ona kızıyoruz ya bu paranın olmaması meselesi de değil 35 milyonluk satış yapmış takım avrupaya köhnü yazdıramadı.

Atmosfer , prestij, Avrupa maclari. Bazi taraftarlardaki bu korkaklik nedir anlamiyorum.
Korkaklikla ne alakasi var yahu. Rezil olup döndükten sonra neyin prestiji.

15-16 yildir besiktasin rekorunu konusup dalga geciyoruz.

İyiki elenmisiz

Geri
Üst Alt