Avrupa Ligi'ni Bu Sezon Hangi Takım Kazanır? (Anket)

Avrupa Ligi'ni Bu Sezon Hangi Takım Kazanır?

• Schalke 04

Oy: 0 0,0%
  • Fiorentina

• Villarreal

• Athletic Bilbao

• Celta Vigo

• Zenit

• Ajax

• Koebenhavn

• Anderlecht

• Olympiakos

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    21

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Kupanın favori takımları belli aslında. Ama Avrupa Ligi enteresan bir lig. Dnipro'nun final oynadığı bir ligde her şey olabilir açıkcası. O yüzden ankete tam 20 takım ekledim.

Önceki sezonlarda olsaydı,Manchester United sallamaz elenebilir derdim de,bu sene ligde 4. olan Manchester City'nin 9 puan gerisindeler.Yani ilk 4 yapmaları çok zor görünüyor şu tabloda.Dolayısıyla ŞL'ye katılmanın tek yolu,bu kupayı kazanmak bu sezon için.Mourinho 6-7 senedir,Manchester United da 8-9 senedir Avrupa Kupası alamıyor.Yani bunu da düşünürsek,burayı sallamama şansları yok.

Oldu da sallamadıklarını varsayalım,sallamayan hallerine bile rakip olabilecek takım çok zor şu takımlar arasında.Nasıl Chelsea 2012-2013'te sallamaya sallamaya aldıysa,Manchester United'ın da sallamadan bile alabilmesi lazım şu kupayı.Gerçekten çok zayıf bir Avrupa Ligi var bu sezon.Ben Manchester United demek istiyorum.

İnş. Gladbach

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Manu en güçlü aday.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben açıkcası bir Shakhtar - Zenit finali bekliyorum. :) Tabii daha erken eşleşmezlerse. Özellikle Shakhtar'ın finale kalmasına kesin gözüyle bakıyorum.

Koebenhavn'ı da yazın bir kenara. En az yarı final bekliyorum onlardan da. Çok müthiş bir takım. İzlanda Milli Takımı gibiler. Mücadele güçleri çok yüksek. Aynı şekilde sonuca gitmeyi de biliyorlar.

Shaktar veya Fiorentina.

Geri
Üst Alt