- 23 Aralık 2008
- 65.203
- 63.033
- 5.103
Serhan hep bir adim ondesin kankaArkadaşım daha kuralları bilmiyorsun katılmak istiyorsun olmaz.
Kim kimi tutarsa ona basıyo
Bu yüzden seçilemedin zaten biraz araştırsaydın…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan hep bir adim ondesin kankaArkadaşım daha kuralları bilmiyorsun katılmak istiyorsun olmaz.
Kim kimi tutarsa ona basıyo
Bu yüzden seçilemedin zaten biraz araştırsaydın…
Serhan hep bir adim ondesin kanka
Forum olarak düzenlersek sana basabilir miyim?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alper admin bizi taklaya getirdi. Oysaki ne hayallerim vardiAdam hep olması gerektiği yerde bitiyor.![]()
Alper admin bizi taklaya getirdi. Oysaki ne hayallerim vardi
Evet Seks sampiyonasina katilacagi vaadiyle kandirilan @Serhan G. Veren renkdashimizin an itibariyle uganda'ya kacirildigi bilgisini aldik. Kendisine ulasamiyoruz, ailesi tedirgin.
Nasıl karışmış olabilir kiisveç'te bulunan ve cinsel ilişkiyi spor olarak kabul eden isveç seks federasyonu'nun düzenlediği şampiyonada ortalık karıştı.
detaylar birazdan...
dünyanın ilk avrupa seks şampiyonası, katılımcılar ve organizasyonu düzenleyenlerin birbirine girmesi nedeniyle tamamlanamadı!!isveç'te bulunan ve cinsel ilişkiyi spor olarak kabul eden isveç seks federasyonu'nun düzenlediği şampiyonada ortalık karıştı.
detaylar birazdan...

Şeffaflık istiyoruzdünyanın ilk avrupa seks şampiyonası, katılımcılar ve organizasyonu düzenleyenlerin birbirine girmesi nedeniyle tamamlanamadı!!
isveç seks federasyonu, bazı yarışmacıları alkol ve uyuşturucu kullanmakla suçladı.
bazı seks film yıldızları ise şampiyonayı organize edenlerin hijyene dikkat edilmediği ve hiv testlerinin yaptırılmadığı konusunda şikayetçi oldu. bu sebeple yarışmacıların çoğunun terk ettiği organizasyonda yer alan hırvat seks film yıldızı marija zadravec şampiyonayı kendisinin kazandığını iddia etti.
Ekli dosyayı görüntüle 207210
Ekli dosyayı görüntüle 207211
görüyorum ki azanlar var. ayrıca o hırvat karının her yeri dövme onunla seks yapacağıma taşa sürterim.