avrupa seks şampiyonası

Evet Seks sampiyonasina katilacagi vaadiyle kandirilan @Serhan G. Veren renkdashimizin an itibariyle uganda'ya kacirildigi bilgisini aldik. Kendisine ulasamiyoruz, ailesi tedirgin.

Bugün itibariyle beni bıraktılar. Kalçamda ağrı, yürürken bir zorluk hissediyorum. Dünü hatırlamıyorum maalesef doktorum ne olmuş olabilir?

isveç'te bulunan ve cinsel ilişkiyi spor olarak kabul eden isveç seks federasyonu'nun düzenlediği şampiyonada ortalık karıştı.

detaylar birazdan...

isveç'te bulunan ve cinsel ilişkiyi spor olarak kabul eden isveç seks federasyonu'nun düzenlediği şampiyonada ortalık karıştı.

detaylar birazdan...
dünyanın ilk avrupa seks şampiyonası, katılımcılar ve organizasyonu düzenleyenlerin birbirine girmesi nedeniyle tamamlanamadı!!

isveç seks federasyonu
, bazı yarışmacıları alkol ve uyuşturucu kullanmakla suçladı.

bazı seks film yıldızları ise şampiyonayı organize edenlerin hijyene dikkat edilmediği ve hiv testlerinin yaptırılmadığı konusunda şikayetçi oldu. bu sebeple yarışmacıların çoğunun terk ettiği organizasyonda yer alan hırvat seks film yıldızı marija zadravec şampiyonayı kendisinin kazandığını iddia etti.

1687264155201.webp

1687264165914.webp

Ispanyol yarismaci Selva Lapiedra da organizasyon cok kötüydü diye sikayette bulunmus.

dünyanın ilk avrupa seks şampiyonası, katılımcılar ve organizasyonu düzenleyenlerin birbirine girmesi nedeniyle tamamlanamadı!!

isveç seks federasyonu
, bazı yarışmacıları alkol ve uyuşturucu kullanmakla suçladı.

bazı seks film yıldızları ise şampiyonayı organize edenlerin hijyene dikkat edilmediği ve hiv testlerinin yaptırılmadığı konusunda şikayetçi oldu. bu sebeple yarışmacıların çoğunun terk ettiği organizasyonda yer alan hırvat seks film yıldızı marija zadravec şampiyonayı kendisinin kazandığını iddia etti.

Ekli dosyayı görüntüle 207210

Ekli dosyayı görüntüle 207211
Şeffaflık istiyoruz

Geri
Üst Alt