Avrupa Takımlarının Yeni Sezon Formaları

Büyük ihtimal sahtedir bunlar. İkisi de rezalet duruyor.

Endonezya Ligi takımlarından Pusamania Borneo FC formaları...

Pusamania-Borneo-2015-Salvo-Kit-4.jpg

Pusamania-Borneo-2015-Salvo-Kit-3.jpg

Pusamania-Borneo-2015-Salvo-Kit-5.jpg

Kendi konumda bahsetmeye çalıştığım olay bu ;

City15Leak.jpg

Nereden çıktı şu Puma ya.

Puma'yı bırakın bizim mahalledeki terzi bile Nike''dan iyi futbol forması yapar.

Nike, 12 istisna hariç futbol formasından anlamıyor.

liverpoola böyle rezil bir forma yapmışlardı geçen sene. hiç olmamış

Bayern Münih 2015/16

bayern-munchen-15-16-home-kit.jpg

bayern-munchen-15-16-away-kit.jpg

bayern-munchen-15-16-third-kit.jpg

Hemen belirteyim ;

Aşağıdaki Bayern beyaz forma photoshop. Sahte veya yalan demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Belki yayıncı sitenin yayın politikası da olabilir ama photoshop ile yapılmış bir formadır.

Benzeri çizimler bahse konu sitede bolca var. Şundan söylüyorum; Belki ufak tefek farklar olabilir.
Peki bunu nereden anladım? Dikişlere dikkat edin. Görmeye alışık olanlar dikişlerin öyle olmadığını bilir.
Ayrıca formanın dokusuna da dikkat edin. Neredeyse iki formanın da dokusu aynı.
Tekrar söylüyorum bunu yazmamda amaç bu formalar yalan falan değil.

Ayrıca bir diğer konu bugün çıkan Arsenal formasında dikkatimi çekti. Üstelik Arsenal Puma giyerken Bayern Adidas giyiyor.
Üç resim paylaşmıştım. En üstteki resimde gerçek hali görünüyor. Ancak diğerleri photoshop.
Neden yaparlar bilmiyorum. Dediğim gibi olabilir; Formanın detaylarını %100 gerçek görsel paylaşmama üzerine yapılan bir anlaşma olabilir.

00.jpg

Adamlar daha sezon bitmeden gelecek sezonun formalarını tanıtıyor, bizimkilerde görgüsüz gibi defile düzenliyor, sezon açılmadan 1 hafta önce gösteriyorlar çatlatıyorlar adamı.

Adamlar daha sezon bitmeden gelecek sezonun formalarını tanıtıyor, bizimkilerde görgüsüz gibi defile düzenliyor, sezon açılmadan 1 hafta önce gösteriyorlar çatlatıyorlar adamı.

Cogu Bundesliga takimi yeni sezonun formasini ligin son macinda giyiyor. Yanilmiyorsam gecen seneki (genc-yasli herkesin begendigi) parcaliyi aynen bizde ligin son ev sahibi oldugumuz Trabzon macinda giymistik 12/13 sezonunda.

Paraguay da formalarını açıklamış. Güzelmiş...

Formalar yani... :red:

ob_05d6fb_paraguay-copa-america-2015.jpeg

ob_dacd3c_paraguay-nueva-camiseta-copa-america-2.jpeg

ob_eeba7e_nueva-camiseta-albirroja-copa-america.jpeg

ob_f0e35e_maillot-copa-america-2015.jpeg

ob_0486ba_albirroja-camiseta-paraguay-copa-ameri.jpeg

Adidas Münih örneğinde de görüldüğü gibi istediği zaman süper işler çıkarıyor. Madrid ve Almanya formaları yıllardır çok iyidir mesela. Ben kulüplerin istedikleri takdirde markalara baskı yapıp istedikleri güzel formaları yaptırtabileckelerine inanamıyorum.

Geri
Üst Alt