Avrupa Takımlarının Yeni Sezon Formaları

WVJWpE.jpg

RJdEpo.jpg

pRrvNz.jpg

adidas-juventus-15-16-home-kit-1.jpg

Adidas yaramamis Juventus'a. Bence hic olmamis forma, halbuki hep standard oluyor bu siyah beyaz cubuklu.

Adidas üç çizgi sevdasından vazgeçse güzel formalar üretiyor. Ama illa o 3 çizgiyi çekip formayı mahvedecek.

Juventus formasını gördükten sonra her türlü Nike derim.

Ahmet KOLKOPARAN abi alıntı yapmıyorum çünkü alıntı yapsam herkes çok fazla aşağı inecek :)

Bana kalırsa yeni sezon formaları vasat/kötü arasında. ManU'nun da buna benzer bir iç saha forması vardı 2-3 sene önce. Masa örtüsüne benzemiş sanki. Beyaz forma da bizim bu sezon kullandığımız beyaz formayla pek farkı yok. Liverpool'un Adidas veya Nike ile anlaşması lazım. Yeni forma tedarikçileri iyi forma yapamıyor.

@Ahmet KOLKOPARAN abi alıntı yapmıyorum çünkü alıntı yapsam herkes çok fazla aşağı inecek :)

Bana kalırsa yeni sezon formaları vasat/kötü arasında. ManU'nun da buna benzer bir iç saha forması vardı 2-3 sene önce. Masa örtüsüne benzemiş sanki. Beyaz forma da bizim bu sezon kullandığımız beyaz formayla pek farkı yok. Liverpool'un Adidas veya Nike ile anlaşması lazım. Yeni forma tedarikçileri iyi forma yapamıyor.

Ne yazık ki kulüpler yapılan forma kalitesinden çok ekonomik şartlara göre karar veriyor. Yani firmanın ödeyeceği veya maddi olarak sağlayacağı menfaatine göre.
O zaman da böyle oluyor

Bayern Münih maça yeni sezon formasıyla çıkmış;

CEkRodVWgAA0E59.jpg

CEkV8t6WAAAKmZ2.jpg

CEkUR6AWIAAeSRG.jpg

Nike son yıllarda çok önemli sponsorlukları kaybetti. Manu, Juve, Arsenal ve Porto gibi.

münih forması dehşet . kırmızı maviye zor da olsa alışmıştık ama bu hali daha güzel

Geri
Üst Alt