Avrupa'da Derbinin İddaa Oranları Açıklandı

Serkan Gürkan

10 Numara!
Avrupada Derbinin İddaa Oranları Açıklandı

Beşiktaş 1,75
Beraberlik 3,80
Galatasaray 4,70

2,5 Gol
Üst 1,75
Alt 2,05

Gecen seneki skoru bekliyorum maalesef. Umarım tersi olur da Allah bir kere yüzümüzü güldürür.

Beşiktaş, Başakşehir ve Fener galibiyetine bir kupon yapıp 100 tl atacağım.

Kuponum sadece 1 maçtan Fener'den yatmasın da kimden yatarsa yatsın razıyım.

Serdar Aziz
Ndiaye
Garry
Donk
Belhanda
Sinan
Akbaba

7 as yokken normal

Beşiktaş'ı çok büyütüyor bazı arkadaşlar.Babel pepe roco medel hepsi sakat.Santraforları yok.Bizim eren daha iyidir o genç çocuktan.Bekler olarakda biz iyiyiz.(Nagatomo ve linnes oynayacağını varsayarak).Büyük maçlarda iyi iş çıkarır hoca güveniyorum ben.

Beşiktaş'ı çok büyütüyor bazı arkadaşlar.Babel pepe roco medel hepsi sakat.Santraforları yok.Bizim eren daha iyidir o genç çocuktan.Bekler olarakda biz iyiyiz.(Nagatomo ve linnes oynayacağını varsayarak).Büyük maçlarda iyi iş çıkarır hoca güveniyorum ben.

O çocuk bile Eren'den iyi.

Bjknin sakatlarina bagli

Babel
Pepe
Adriano
(Medel)
Yoksalar aliriz

Q7 yi bosver. Hem nagatomo hemde linnes felc ederler o nu.
Ljajic icin büyük is fernandoya düser. Ilk yari gibi oynarsa problem olmaz.

Q7 güzel orta açıyor bizim savunma hep uyuyor o ortalarda birini atarlar ondan olmazsa daha iyi.

Fernando tam kendine gelemedi, konya maçında paso faul de yaptılar umarım çok daha sağlam olur bu maçta.

Q7 güzel orta açıyor bizim savunma hep uyuyor o ortalarda birini atarlar ondan olmazsa daha iyi.

Fernando tam kendine gelemedi, konya maçında paso faul de yaptılar umarım çok daha sağlam olur bu maçta.

Bir ara bir hayvan ayagini kirma derdindeydi yine ucuz atlatti.
4-5 mac kacirdi. Mac kondisyonu eksik. Dedigim gibi ilk yaridaki oyununu yayarsa devre sonuna kadar yeterde artar . Kisi. Iyi yüklenip sezon basi gibi muazzam oynar

üzülerek bu ay çift maaş alacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Once lokomotiv sonra da bjk ile paramizi 4e katlayacagiz hayirlisiyla.

Geri
Üst Alt