Avrupa'dan Transfer Haberleri

Emil Audero (Juventus) > Sampdoria

Sezon sonuna kadar kiralik, zorunlu satin alma opsiyonu 20 milyon €

Gurbetci arkadaslar buraya mesajlarini birakirlarsa yararli olur. Kim nereye ne kadara gitti bilelim.

Manchester United, Napoli stoperi Koulibaly için 96m £ önerdi ancak Napoli 100m £’da ısrarcı. @footballitalia

Everton, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrolarında bulunan Andre Gomes'in bonservisinin alındığını açıkladı.

Barcelona, Andre Gomes'in bonservisinin Everton'a 25 milyon euro ve bonuslar karşılığında gönderildiğini açıkladı.

Denis Suárez resmen Celta da Vigo'da.

12.9+3.1 milyon Euro bonservis bedeli.

Toni Lato (Valencia)

1 sezon kiralik > PSV Eindhoven

West Ham United'ın yıldız golcüsü Marko Arnautovic, 23 milyon sterlin bonservis ücretiyle Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG'ye transfer oldu.

İtalyan takımlarından Roma ise 26 yaşındaki forvet oyuncusu Stephan El Shaarawy'nin Şanghay Shenhua'ya transfer olduğunu duyurdu.

Açıklamada, Şanghay Shenhua'nın, İtalyan milli futbolcunun için bonservisi için Roma'ya 16 milyon avro ödeyeceği belirtildi.

Anderlecht'in yeni transferi Samir Nasri: "Avrupa'da kalmak istiyordum. Anderlecht'in projesini ilgi çekici buldum. Çok motive olmuş durumdayım. Benim için para çok önemli değil."
Tweet vertalen

D_EV5BcWwAMDIne.jpg

OFFICIAL: Brentford have signed midfielder Mathias Jensen from Celta Vigo for £3.5m on a four-year deal.
Tweet vertalen

D_IcFTOXsAAyfe_.jpg

2016 yılında Galatasaray'ın da talip olduğu Sebastian Haller, 50 milyon euro karşılığında Frankfurt'tan West Ham United'a transfer oldu.

Yacine Brahimi, 29 yaşında Katar'a transfer oldu.

IMG_20190722_212817.webp

Sezonun transferi Frenkie De Jong'dur bana göre . Kim nereye giderse gitsin De Jong'un önümüzdeki 10-15 yıla damga vuracağına inanıyorum .

Geri
Üst Alt