Avrupa’nın Yarısı Boey'i İstiyor!

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Avrupa’nın yarısının gözü Galatasaray’ın mücevherinde, Sacha Boey. Sağ beke takviye düşünen Arsenal’in yanı sıra Dest ile imzalamama kararı alan Milan da oyuncuyu istiyor.

Marco Conterio

youtube shortsta gezerken 10 videodan birisi boey yani inanılmaz bir durum.

fener gibi sağa sola para veripte yapmıyoruz bunu herifin boy boy videoları var.

izliyorum her izlediğimde iyi ki bizim oyuncumuz diyorum. inanılmaz bir yetenek ve paha biçilemez birşey

40 milyondan aşağısı kesmezz

1 dk evvel denk geldiğim videoo

İki takım saydı bütün Avrupa diye başlık atmış.
İstesinler istemekle olmuyor, getir 20 milyonu götür Karaoğlanı.
Geçen hafta Footmercato’da İtalyan, Alman, İngiliz ve Fransız kulüplerinin istediğini belirtmişti. Palace, Frankfurt ve Wolfsburg’un ismini yazmışlardı.

25e sırtımda götürürüm

15 veren çıkarsa yönetim düşünmeden satar bence.

Ben 7-8 civarı bir teklif bekliyorum ilk etapta.

açık arttırma başlangıç 20m

kazanacagımız para bir yana italya veya ispanya gibi çapsız bir lige gitmemeli

epl gibi üst klas lige gitmesini isterim

marcao milli takıma giderim diye gittigi takım şimdi küme mücadelesi veriyor

Satmamamız lazım
Boey bizim için kıymetli bir futbolcu

18-20 gördugumuz an satmaliyiz. Lakin bu fiyatlar icin önce bir kac kulup istemeli ve yarişa girmeli

Ingilizler teklif yapmadigi an 15 milyonu bile anca bonuslarla aliriz diye düsünüyorun.

Avrupa da başarı diyorsak kalmalı. 30 milyonu da rahat görmesi lazım bence.

Satın gitsin değeri bulanı elden hemen çıkartmak lazım turşusunu kuracak değiliz

Balonlara 100 milyon örolar ödemeyi biliyorsunuz. O yüzden Zurna Ligde oynadığımız için 30 milyon öro yeterlidir. Başka ligde oynasak 152 milyon örodan bir kuruş aşağı olmazdı. Kesenin ağzını açın. Adamı hasta etmeyin. Kodumun ölücüleri!

Geri
Üst Alt