Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.252
- 51.259
- 3.683
Gol Melbourne City attı 4-0..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avustralya Ligi'nde büyük final yarın.Şampiyonluk için Melbourne City ve Central Coast Mariners takımları yarın büyük 1 mücadele gösterecekler..
![]()
Ve geçen sene efsane 1 şekilde şampiyon olan Central Coast Mariners takımı sezonu Adelaide United deplasmanında açıyo..
![]()
![]()
Bein Connect 1 Hd diye gözüküyo saat 11:45'te başlıyo reis.Kanal ve saat bilgileri istirham edelim, ilgimi çeken bir futebol ligi.
Bunlar hatırladığım kadarıyla yarım saat filan geç başlıyordu yazan saattenBein Connect 1 Hd diye gözüküyo saat 11:45'te başlıyo reis.

Ara sıra sahadaki kuşları çıkartamıyolardıBunlar hatırladığım kadarıyla yarım saat filan geç başlıyordu yazan saatten![]()
KALTAK gol atara bas benceVe geçen sene efsane 1 şekilde şampiyon olan Central Coast Mariners takımı sezonu Adelaide United deplasmanında açıyo..
![]()
![]()
Avustralya liginde bir klasik vardır:2.5ü dedik h.o.
Aynen bu yüzden ben de Kasım'dan önce oynamamayı düşünüyordum zaten.Avustralya liginde bir klasik vardır:
İlk 2-3 hafta nispeten golsüz geçer.
0-0a hazırlıkı ol.
Umarım ben yanılırım.