Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.237
- 51.241
- 3.683
Maçlar bitti reis bugün biz son vurgunumuzu yaptık bu Lig'denMac var mı su an @Murat Durmaz izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçlar bitti reis bugün biz son vurgunumuzu yaptık bu Lig'denMac var mı su an @Murat Durmaz izleyelim
Murocan sana kendini affettirmen için bir şans veriyorumBu Lig'i çok seviyom ben yav![]()
Murocan sana kendini affettirmen için bir şans veriyorum
oynayalım bakalım
Sami Bey nasilsiniz gecmis bayraminiz mubarek olsunoynayalım bakalım
murat engellemiş beni üzgünümSami Bey nasilsiniz gecmis bayraminiz mubarek olsun
Beni engelledin diye gucenmis sana bana yanlis yapmayacaktinmurat engellemiş beni üzgünüm
iyi olmuş o zamanBeni engelledin diye gucenmis sana bana yanlis yapmayacaktin
Sen ben murat kupon yapalim. Barisma kuponumuz olsuniyi olmuş o zaman
Benim 1 sıkıntım yok reisSen ben murat kupon yapalim. Barisma kuponumuz olsun
Bana engelin yok sanirim. Bana sevgin Samiden fazla bunu hissediyorumBenim 1 sıkıntım yok reisOtomatik engel var kuponla ilgili mesaj olunca otomatikte engelleniyo yazı
![]()
Senle daha aynı Maçlar'a oynamadık reis bilemedim şimdiBana engelin yok sanirim. Bana sevgin Samiden fazla bunu hissediyorum
Ben asla seni sorgulamam kaybettiysek beraber kaybederizSenle daha aynı Maçlar'a oynamadık reis bilemedim şimdi1 oynayalım da sonra bakarız
![]()
Harbiden baktim. Murat sadece benim yorumlari begeniyor seninkileri begenmiyor. Bu isyanini hakli buluyorumyazıklar olsun...
bu maça oynayanlar nolcak knk şimdi!!Senle daha aynı Maçlar'a oynamadık reis bilemedim şimdi1 oynayalım da sonra bakarız
![]()