Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.245
- 51.251
- 3.683
Bekleyelim reis daha maçın 30. Dk'sı yavNerde goller kardeşim? Korner bile yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekleyelim reis daha maçın 30. Dk'sı yavNerde goller kardeşim? Korner bile yok.
Çeviremez. Hatta Perth bir tane daha atar. 2.05 ten oyna.Brisbane Roar maçı çevirebilir bence yav![]()
Keyif kanksOlum bari scout falan bişey olmaya çalış tanrının haberdar olmadıgı ligleri seyrediyosun
İy 1,5 Üst bu aralar sıkıntılı reis bu Lig'de ama 2,5 Üst gelebilirHayatta oynamayacağım liglerden birine sizin yüzünüzden oynadım.
IY 1,5 üst ve genel 2,5 üst oynadım. Biri yattı...
SevindimHayatta oynamayacağım liglerden birine sizin yüzünüzden oynadım.
Reis max 2-0 1-1 falan olur gibi geliyor yazdım nasıl ilk yarı 1.5 üst maç 2.5 üst oynadın?Hayatta oynamayacağım liglerden birine sizin yüzünüzden oynadım.
@Can BÜYÜK2.5 üst ve KG düşündürüyor. Brisbane sadece 8 atıp 7 yemiş sanırım. Perth illa bir gol bulur ama Brisbane atar mı soru işareti. 1-1 2-0 bitecek gibi geliyor bana.
Dün Trabzon maçıyla ne güzel yolumuzu bulmuştuk halbuki iki ayrı devreyle de.İy 1,5 Üst bu aralar sıkıntılı reis bu Lig'de ama 2,5 Üst gelebilir![]()
Oran hoşuma gitti 3,60Reis max 2-0 1-1 falan olur gibi geliyor yazdım nasıl ilk yarı 1.5 üst maç 2.5 üst oynadın?

Dün Atalanta maçında benim de İy 1,5 Üst'üm gelmedi ama paramı şu şekilde kurtardım reis yavDün Trabzon maçıyla ne güzel yolumuzu bulmuştuk halbuki iki ayrı devreyle de.
O maça da 2,5 üst oynamıştım 2,10 orandan.Dün Atalanta maçında benim de İy 1,5 Üst'üm gelmedi ama paramı şu şekilde kurtardım reis yav
O maça da 2,5 üst oynamıştım 2,10 orandan.
Dün bayağı iyi geçti yav.
Önümüzdeki gölü Perth atar oranı 3,20Şu anda senin sitede Perth Glory bir tane daha atar oranı kaç?