Ayağıyla Araç Kullanıp Meyve Yiyen Sürücüye Altı Yıl Hapis Talebi

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
surucu-gozalti.jpg

Abdulkadir Erdoğan adlı kişi, geçen mayısa meyve tabağından meyve yiyip ayağıyla da aracını kullandığı bir videosunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Daha sonra ehliyetin el konan Erdoğan, mahkemeden adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Altı yıl istendi
Erdoğan hakkında Erzurum başsavcılığınca hazırlanan iddianame, Erzurum 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi.

İddianamede sanık hakkında ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan bir yıldan altı yıla kadar hapis cezası talep edildi.

‘Üzgünüm’
İddianamede Erdoğan’ın ellerini kullanmadan trafiğe açık alanda ayaklarıyla araç sürdüğü, bu halde güvenli sürüş yeteneğinin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Şüphelinin suçunu inkar ettiği belirtilen iddianamede, ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürme’ suçunun ‘tehlike’ suçu olduğu, somut bir zararın meydana gelmesinin şart olmadığı belirtilerek şüphelinin atılı suçu işlediği aktarıldı.

Erdoğan ise ifadesinde “Çekimleri tali asfalt yolda ben çekerek sosyal paylaşım sitesinden yayınladım. O esnada hızım 35 kilometreydi. Olaydan dolayı üzgünüm” dedi.

Nargile içerken araç kullandı
Erdoğan, serbest bırakıldıktan sonra nargile içerken araç kullandığını gösteren video da paylaşmıştı. Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde dört tekerlekli bisikletin önüne oturup ayaklarını sarkıtan Erdoğan, arkasında oturan berbere usturayla saç tıraşı da yaptırmıştı.

düğün salonuna tekneyle havadan uçarak gelip sonra takla atan görgüsüz gelin ve damattan sonra gördüğüm en büyük görgüsüzlük hayvanlık

Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde dört tekerlekli bisikletin önüne oturup ayaklarını sarkıtan Erdoğan, arkasında oturan berbere usturayla saç tıraşı da yaptırmıştı.

Şu sahneyi gözümün önünde canlandıramadım bile. Hayal gücüm 404 Not Found dedi.

6 yılın paraya çevirme karşılığı hakkında bilgisi olan var mı?
Aslında hayata tehdit oluşturabilecek konularda para cezasına çevirme uygulanaMAMAlı..

Allahin ayisi.

Öküzün hareketlere bak ya. Umarim en agir cezayi alir.

beter olsun. Sırf şov olsun bu hareketleri yapıp insan canını hiçe sayan tiplere gram acımam.

Bu ne haha :asd:

Üstat ama bu görgüsüzlük değil de başka bir şey gibi geldi bana. Beyinsizlik denilebilir.
yok reis baya görgüsüzlük. işte orada burada düşman akraba çatlatacaklardı heralde yayınlayıp. gerdan kıra kıra salona uçan tekneyle girdik diye anlatacaklardı ama süpermen gibi giriş yaptılar :asd:

yok reis baya görgüsüzlük. işte orada burada düşman akraba çatlatacaklardı heralde yayınlayıp. gerdan kıra kıra salona uçan tekneyle girdik diye anlatacaklardı ama süpermen gibi giriş yaptılar :asd:

Aslında doğru. Bizim toplumda bunlar, bu tip şeyler övünç kaynağı. Rekabet konularımız enteresan :)

bunun forumda konusu da vardı reis baya konusmustuk.hanım efendinin performansı muazzam

edit: olayın patladığı sahnede şarkı sözleri efsanevi bi hal alıyor :asd:

Hahaha türk müymüs bunlar bir de :D Arap falan sanmistim

Ben zamaninda videoyu sessiz izlemistim ondan fark etmemistim hic :asd::asd:

Geri
Üst Alt