Ayakkabı Hangi Renk?

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Malum ortalıkta bu resim dolaşıyor nedir bunun esprisi ben Mavi Gri görüyorum mesela millet pembe diyor beyaz diyor?
55ea1481d3c5ca61382b9309f2038991.jpg

Pembe mi diyor?

GSCimbom Mobile App

Bunu pembe gören adam ılıktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkuaz yeşili.

Ayrıca

Birinci Goz Hastanesi

Edit: Şeritler ve bağcıklar turkuaz yeşili. Deri kısımlar gri.

Son düzenleme:
Neresi pembe? Gri + turkuaz gibi.

Pembe görüyorum bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayakkabının orjinali pembeymiş de zihinde o renk kalıyormuş güya boş işler :D

s-9bf888cbddeffa2026a1e472b1d88fa8bdeca27c.webp

Pembe görüyorum ben de.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Pembe görenler üstün ırkmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapılan son araştırmalar bu renk algı farklılığın aslında gözde değil beyindeki görme merkezinden kaynaklandığını ve çocukluk döneminde anne iletişimi ağır basan , baba ve erkeklerle iletişim sorunu yaşayan bireylerde pembe algısının ön plana çıktığını ve bu bireylerde hemcinse karşı ilgi ve gay , lezbiyenlik gibi cinsel tercihlerin dominan olarak ortaya çıktığını göstermektedir.

Forumda pembe gördüğünü söyleyen arkadaşlarımıza karşı saygılı ve hoşgörülü olalım.

Yapılan son araştırmalar bu renk algı farklılığın aslında gözde değil beyindeki görme merkezinden kaynaklandığını ve çocukluk döneminde anne iletişimi ağır basan , baba ve erkeklerle iletişim sorunu yaşayan bireylerde pembe algısının ön plana çıktığını ve bu bireylerde hemcinse karşı ilgi ve gay , lezbiyenlik gibi cinsel tercihlerin dominan olarak ortaya çıktığını göstermektedir.

Forumda pembe gördüğünü söyleyen arkadaşlarımıza karşı saygılı ve hoşgörülü olalım.

ad2834731eacfe33a48994ba71e96ad7.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt