- 12 Ocak 2013
- 50.639
- 59.917
- 4.323
bu aralar müdavimi olduğum yemek kanalı, videoları uzun ve keyifli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aralar müdavimi olduğum yemek kanalı, videoları uzun ve keyifli.
kokoreç yediği videolarda var ahbab göz at biayaküstü diyince kokoreç felan sandım hüsrana uğradım
basliga yeni denk geldim sevgili furkan ,,kusuruma bakma bu durum biraz gec oldu . velhasil , iyi olmus acilmis olmasi .
bu bahse gecen ^kanalin en son ; trabzon-giresun yolustu lezzetleri *vidyosuna denk geldim .
o bolgelere yeniden ugramak sart oldu .
saygi ve selamlar .
oncelikle - kiymetli geri donusun icin tesekkur ederim sevgili husnu .Naçizane burada asıl gidilecek yer Trabzon'un otesidir *cayelinde *lale *lokantası hepsini ezer geçer..
*. bunu vidyo altindaki yorumlarda bolca belirtenler olmus. dikkatimden kacmadi.not da etmistim listeye.Giresun'da *sütlü *kadayıf gerçekten farklı ve başarılı bir lezzet pide konusunda aşırı yağlı sevenler bayılır ama bence baya baya abartılıyor kalın bir hamur üzerinde ölümüne tereyağ çok makul gelmiyor bana..
lezzet kasırgasının tanımı ama adamı bitirirkalın bir hamur üzerinde ölümüne tereyağ
oncelikle - kiymetli geri donusun icin tesekkur ederim sevgili husnu .
ilginctir , yillar once (2000lerin baslari) ,karadaniz bolgesi ozelinde ,anca bati karadeniz den baslayip son durak trabzon'u gorup ,otesine gitmemistik .
*. tavsiyeyi cebe koyduk tesekkurler .
*. bunu vidyo altindaki yorumlarda bolca belirtenler olmus. dikkatimden kacmadi.not da etmistim listeye.
pide de tereyag konusu ; ben tercihen tereyag'inin buzdolabin dan yeni cikmis_minik kagit icerisinde ayri olarak gelmesini isterim genelde .
pide konusunda ; karadeniz pidecilerine istanbul ozelinde cokca gitmisligim oldu gecmisten bugune...
yine yillar oncesinden en cok ovulen yerler ; fatih itfaiye bolgesi surlarin hizasinda karadeniz pidecisi diye bir mekan vardi, gzt kose yazilarina da konu olmustu. yillar oldu gitmeyeli .
digeri de yine ^tarihi yarim ada civarinda idi .
saygi ve selamlar .