- 3 Temmuz 2012
- 138.009
- 86.869
- 5.338
gecmıs olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sahibesi ne istedi de yapmadı onu sen yaz istersen ben yazmayayımSahibesi tarafından şiddete mahruz kalıp kolu kırılmıştır
Degerli renkdasımıza geçmiş olsun diyoruz
sahibesi ne istedi de yapmadı onu sen yaz istersen ben yazmayayım
Sahibesi buna tasma takıp kenya sokaklarında gezdirmek istemiş kabul etmemiş diye duydum
kanıtlamayan şerefsizdir500 bin dolar karşılığında mhk yerine Fener'e transfer olacakmis
Sahibe olayını gerçek ama herife jigalo muamelesi yapılmasına da karşıyım. Adam hayattaki herşeyi tatmış, sevdanında seksinde en kralını yaşamış biridir.
Arkadaş ortamında falan bu sahibe olayini açıkca anlatir. Sahibim var gidip gelirim sizde mutlaka denemelisiniz der.
Iş mi bu şimdi aslan gibi adamsın desekte. Ben herşeye doydum aşağılanmadan, o kırbacı yemeden sertleşemiyorum kalkmiyor diye de isyan ederdi.
Biz kabullendik hatta mahallemizin delikanlısı diye de bir randevusuna birlikte gitmiştik. Dedim ücret ne? Para mara yok ya karşılıklı olarak tatmin oluyoruz. Eee iyiymiş dedim.
Girdik abi eve 44 yaşında çakma sarışın balik etli bir abla bizi buyur etti. Ayakkabilari cikarin girin içeri dedi. Benim onume dört tane peluş köpek ayagı terligi 4 tane de feramuza verdi giyin köpek gibi beni takip edin dedi.
Biz dört ayak yurumeye basladik, kadın yerlere köpek mamalari serpmişti, feramuz basladi yemeye, yiye yiye salona girdik
Salondaki küçük bir kilimin ustune yattı ben iki koltuğun arasına soteye girdim ve onlari izlemeye koyuldum.
Abla gitti feramuzun yanina önce kafasini oksamadı derken Sonra omzunu ve çevirip karnini oksamaya devam etti sonra yuzune oturdu. Tam 3 dakika boyunca nefessiz bir sekilde o halde altinda kaldi. Ardindan kaldinin kalcasina tipki wwe smackdown gibi vurarak pes etti. Kadin kalkip suratina tokat atip tukurdu. Kadin ofkeyle hakaret ediyor, feramuz ise kedi gibi inliyordu. Sertlestigini gorunce sok olmustum, arkadasimin mutlu oldugu görmek benim icimi huzurla doldurmustu.