Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.860
- 20.463
- 2.663
Evet fiyatlar , 2dir ısrar etti arkadaş Garnier saç bakımı ürünü al diye gitmeden , Trde aynısı vardır gerek yok dedim , bugün kontrol ettim Trendyolda bile 2.500 TL burda 3 EuroO kadar degil ya-cunku ameliyatli abime bakiyorum sayilri (ilaclar-fizik tedavi zavazingolaro- igne ) hasta bakici gibiyim... Eli alet tutmaz 2 senedir tamir gerektiren her halt bende.alisverisler hep bende. Oyle aman aman gezme cosma yok.
Fakat.
Ameliyat oncesinde Heidelberg kalesini gezdik-universite ortami tamamen. Bizim istiklal caddesinin birebir aynisi, kalablik renkli ve guzellik acisiindan enfes otesi.
En memnun kaldigim sey cit yok evin oralarda, kafa dinliyorsun. Sabah yurusu yapinca 2 insan goruyorsun full orman ortamlar.
Genede istanbula degismem. Sadece fiyatlar bizde abuk subuk gercekten. Burda gecinmek harbi daha ucuz.
Birde benim zorlandigim kisim dil. 6 secmeli ders ole aldigim basic seyler var ama herifleri asla anlamiyorum , ingilizce bilmiyorlarsa da onlar beni anlamiyor. 2 kere bariz turk oldugu belli adamla denk geldim "ustadim hic zorlamayalim boyle anlasalim" modunda gectik.