- 5 Eylül 2014
- 84.475
- 70.283
- 4.513
kafam çok iyi şimdi viski içimlemeye gidiyorumOğlumla evinizin bahçesinde içimlerken ikimzde en iyi alkolikler olurduk
Oglum ben olurdu ben ise aybars ay
Hakan Taşıyan 2024
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafam çok iyi şimdi viski içimlemeye gidiyorumOğlumla evinizin bahçesinde içimlerken ikimzde en iyi alkolikler olurduk
Oglum ben olurdu ben ise aybars ay
Hakan Taşıyan 2024
Mizahıma 10 üzerinden bir pt ver de sonra içimlersinkafam çok iyi şimdi viski içimlemeye gidiyorum
Mizahıma 10 üzerinden bir pt ver de sonra içimlersin

Her zaman sağlıklı içeceklerden yanayız biz limonatadan devamEkli dosyayı görüntüle 327498
Bu sıcak havada 2 buz gibi bira içimlenmez mi?
@Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Yıldırım @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural
Buz gibi limonata içimlemekteyim
Her zaman sağlıklı içeceklerden yanayız biz limonatadan devam
3 günlük dünya dostum fazla şey etmeHer zaman sağlıklı içeceklerden yanayız biz limonatadan devam
Yatırıp sevelimNapcaz bu alkolik herifi atsan atılmıyor satsan satılmıyor
İçecek olsam 3 günlük dünya için bira ameleliğine girmem @Emir Sato üstadım gibi viski içerim3 günlük dünya dostum fazla şey etme
Biz emekçi insanlarız viski bize gelmez garibanın halinden anla diyeceğim de belli ki anlamazsınİçecek olsam 3 günlük dünya için bira ameleliğine girmem @Emir Sato üstadım gibi viski içerim
Koyim senin gibi emekçi garibanaBiz emekçi insanlarız viski bize gelmez garibanın halinden anla diyeceğim de belli ki anlamazsın
Peder beim kenyanın sayılı zenginlerinden diyordunBiz emekçi insanlarız viski bize gelmez garibanın halinden anla diyeceğim de belli ki anlamazsın
Tatava yapma atımlesene 3500Herşey ölür sinyal ölmez
bindiği arabaya binemeyizPeder beim kenyanın sayılı zenginlerinden diyordun
Alaka?bindiği arabaya binemeyiz