Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açık ayran asrın icadıdır katılır mısın dostumİçimlemek müthiş bir şey arkadaş ya
Yürü lenaçık ayran asrın icadıdır katılır mısın dostum
Honda civicle biraz önce önümden geçti. Hem içimleyip hemde süratli araç kullanması beni endişelendiriyor
içimlemen yoğunİçimlemek müthiş bir şey arkadaş ya
Senden 500 istedim atmadın demiiçimlemen yoğun
1000 atayım forumu terketSenden 500 istedim atmadın demi
Nedime 3 ay ceza verdim istinaftan döndü
Sana kesinleşmiş müebbet
10 bin atayım sesini kes lale herif1000 atayım forumu terket
sana söz verdiğim kilotlu çorabı sonunda ayarladım dostum.Senden 500 istedim atmadın demi
Nedime 3 ay ceza verdim istinaftan döndü
Sana kesinleşmiş müebbet
Forumu yengen okuyor demiştimsana söz verdiğim kilotlu çorabı sonunda ayarladım dostum.
Otelde çalışan arkadaşı tembihlemiştim, bir müşteri odasında unutmuş, eğer arkadaşın ilgileniyorsa 8 bine bırakırım diyor.
Fiyat senin için tamam mı? Düz çift çorapta varmış o da 3 bin ama 60 yaşlarında bir rus karıya aitmiş
parayı bulmak için kullanılmış külotlu çorap işine giriyorum 1.günsana söz verdiğim kilotlu çorabı sonunda ayarladım dostum.
Otelde çalışan arkadaşı tembihlemiştim, bir müşteri odasında unutmuş, eğer arkadaşın ilgileniyorsa 8 bine bırakırım diyor.
Fiyat senin için tamam mı? Düz çift çorapta varmış o da 3 bin ama 60 yaşlarında bir rus karıya aitmiş
sana söz verdiğim kilotlu çorabı sonunda ayarladım dostum.
parayı bulmak için kullanılmış külotlu çorap işine giriyorum 1.gün
Aman hocam yazmadım say.Forumu yengen okuyor demiştim
gonder10 bin atayım sesini kes lale herif
sana söz verdiğim kilotlu çorabı sonunda ayarladım dostum.
hala köylü gibi bira mı iciyorsun