aybars ay

Bir tarafta Sami konusu diğer tarafta Feramuz konusu

İkisi de genç ve ateş gibiler ve son zamanlarda hep trendler

İkisi arasında kalıyorum kimi seçerdim :unsure:

Bana kalsa, direkt kırmızı üye bile yapardım kendisini!..:hat:

Nacizane önerim; bu nev-i şahsına münhasır muhteremin, başka kimsede olmayan, mesela ''Turuncu üye'' gibi bir sıfatla onore edilmesidir...

Bana kalsa, direkt kırmızı üye bile yapardım kendisini!..:hat:

Nacizane önerim; bu nev-i şahsına münhasır muhteremin, başka kimsede olmayan, mesela ''Turuncu üye'' gibi bir sıfatla onore edilmesidir...
lütfetmişsin üstat sağolasın
efsane olmam gerekirken ne hallere düştük

ama turuncu üye güzel olabilir

lütfetmişsin üstat sağolasın
efsane olmam gerekirken ne hallere düştük

ama turuncu üye güzel olabilir
Estağfurullah...

Niye gittiğini, döndüğünde moderasyonun bunu şaka için mi yahut ciddiyetle mi yaptığını da anlamış değilim doğrusu. Keramettin Reis' in ufak bir takılması zannetmiştim. Bilemiyorum, belki halen de öyledir?!..

Forumu çok sıkı takip edemiyorum nitekim...

Estağfurullah...

Niye gittiğini, döndüğünde moderasyonun bunu şaka için mi yahut ciddiyetle mi yaptığını da anlamış değilim doğrusu. Keramettin Reis' in ufak bir takılması zannetmiştim. Bilemiyorum, belki halen de öyledir?!..

Forumu çok sıkı takip edemiyorum nitekim...
ancak gördüğüm kadarıyla peşimdeymişsin!!!

ancak gördüğüm kadarıyla peşimdeymişsin!!!
Yok, öyle değil yav. Sevgili Terim hazretlerine eleştiri babında tek laf ettiğimde hemen tepemde bitmenden dolayı hafızamda yer etmişsindir muhtemelen...

''Aykırı'' mesajlarınla dikkat çekmeye çalışıyor olman da gözümden kaçmıyor, laf aramızda;)

Yok, öyle değil yav. Sevgili Terim hazretlerine eleştiri babında tek laf ettiğimde hemen tepemde bitmenden dolayı hafızamda yer etmişsindir muhtemelen...

''Aykırı'' mesajlarınla dikkat çekmeye çalışıyor olman da gözümden kaçmıyor, laf aramızda;)
ya burada ya da özelde bunu açınız
merak ettim üstat

''En aykırı üye kimdir?'' diye bir başlık açılsa, açık ara kazanırsın, diye tahmin ediyorum; ilk 3 zaten garanti...İstersen deneyelim...Çıkmak zorundayım, iyi geceler...

Feramuz aykırı değil, toplum henüz onun Bilinc seviyesinde olmadığı için size öyle geliyor, 10-15 yıla fikirleri daha ii anlaşılır diye tahmin ediyorum

Ramazan nedeniyle alkole ara vermiştir. Karaciğer biraz toparlar umarım.

Geri
Üst Alt