- 3 Temmuz 2012
- 138.869
- 87.492
- 5.338
bu hal ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özgür bi forum olmadıgı icin acıldıgı an kitlerler hocamİcardi vs Mugdat Çelik başlığı gelirmi hocam? En çok hangi ayrılığa üzüldünüz babında @Doruk Ata TANRIVERDİ
konuyu terk etİcardi vs Mugdat Çelik başlığı gelirmi hocam? En çok hangi ayrılığa üzüldünüz babında @Doruk Ata TANRIVERDİ
Alper yokken yine 5,6 saat götürüyor hocamözgür bi forum olmadıgı icin acıldıgı an kitlerler hocam
Hep var ne yazık ki tatile fln da gıtmıyorAlper yokken yine 5,6 saat götürüyor hocam
Evde misin mekanda mı?konuyu terk et
evEvde misin mekanda mı?
Arabayı satmadınmı hala? Evden bişeyler sat bilgisayar falanev
mekana borç birikti gidemiyom
Hocam satacak bişey kaldıArabayı satmadınmı hala? Evden bişeyler sat bilgisayar falan
elektro gitar ps5 sattımArabayı satmadınmı hala? Evden bişeyler sat bilgisayar falan
Ps5 4 tane var bende, 3 tane odalarda bide mutfaktaki televizyona bağlı, yatak odamda yok bitek haberim olsa alırdımelektro gitar ps5 sattım
evde bir şey kalmadı
arabayı araştırıyorum duruma göre satçez
Aglayanın malı güldürmez hocamPs5 4 tane var bende, 3 tane odalarda bide mutfaktaki televizyona bağlı, yatak odamda yok bitek haberim olsa alırdım
500 bin veririm direkelektro gitar ps5 sattım
evde bir şey kalmadı
arabayı araştırıyorum duruma göre satçez
50 bin atsana mekan borçlarını kapatayımPs5 4 tane var bende, 3 tane odalarda bide mutfaktaki televizyona bağlı, yatak odamda yok bitek haberim olsa alırdım
Kendine don al dostum sen500 bin veririm direk
400 e düştüKendine don al dostum sen
2bin 2bin istiyodun 50 nereden çıktı, yinemi herşey zamlandı50 bin atsana mekan borçlarını kapatayım
Geçen aydan kalma borç sen 50 at ben sana çözerim aralık civarı2bin 2bin istiyodun 50 nereden çıktı, yinemi herşey zamlandı