- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
danyal artemis dokunulmazdır, tüm feramuzlar gelse anca tozunu alırlarbırakın herşey ortaya dökülsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
danyal artemis dokunulmazdır, tüm feramuzlar gelse anca tozunu alırlarbırakın herşey ortaya dökülsün
alper altun gelip konuyu trollüyor aslında hic tarzı degilRecep'in hiçbir iş yapmayıp yıllardır smod olması
Cüneyt Tarçın'ın foruma yılda 1 kez girerken mod olması
kimin ne bağlantısı var
hangi hizip bunlar
hepsi konuşulacak
Danyal Artemis'in Alper Altun'la hiçbir diyaloğunun olmamasının sebebi nedir?alper altun gelip konuyu trollüyor aslında hic tarzı degil
demek ki gercekleri böyle ört pas edecekler
akşam 19.05'de forumda kim kimin adamı
kimler wp'de neler çeviriyor
admin mod üye üçgen ilişkisinin
tüm gerçekliğiyle anlatacağım
döküleni sen topladıktan sonra bir sıkıntı yokbırakın herşey ortaya dökülsün
gizli bi operasyon mu diyorsundöküleni sen topladıktan sonra bir sıkıntı yok
Belki senin SMOD'dan ayrılma durumunla ilgili de açıklamalar gelir. Ne dersin ?danyal ağabeyi bu işlere karıştırma
1 aydır forumdan uzaktım. çok sevdiğim kardeşim, canım ciğerim feramuzu forumda kırdığım için kendisi bana darılmıştı. ne yaptım ne ettiysem kendimi affetiremedim.
bana bir ay boyunca evimde kedim gibi davranırsan seni affederim dedi. bu gün itibariyle kedi gibi davranma görevim bitti.
akşamları maviş reis işten yorgun argın gelince bir bira açıp baba sandalyesine otururyordu. genelde dertli olurdu ve mutsuz bende kedilik iç güdülerim ile gidip kucağına atlar beni sevmesine müsaade ederdim. kıyafet falan giymeden, 1 ay boyunca yavru kedi mamasıyla beni besledi.
kendisi memnun kaldı mı bilemiyorum ama dün gece itibariyle affettim özgürsün deyip evin kapısnı açarak beni sokağa salması onun ne kadar koca yürekli biri olduğunu gösterdi.
onun sebebi vakit azlığından faydamın düşmesine müteakip istifaydı sn ağabeyimBelki senin SMOD'dan ayrılma durumunla ilgili de açıklamalar gelir. Ne dersin ?
Belki İsmail Enver'in (paşanın) forumdan neden gönderildiği gibi derin konularda ortaya çıkabilir. Gerçi benim o konu hakkında bilgim var.gizli bi operasyon mu diyorsun
kimlerdensinİrite olduğum bir üye