- 18 Eylül 2018
- 15.639
- 11.984
- 1.473
Kemal'in G eki aldikdan sonra feramuzun kemale yanlamasi hayra alamet degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuz normalde Kemalin kalemini kirmisti. Yaklasık 4-5 ay yapilacak tüm yokuşları yaptı en sonunda affetmis ama hangi bedelle bilinmez.Kemal'in G eki aldikdan sonra feramuzun kemale yanlamasi hayra alamet degil
Bu konuda ifsalanmali o zaman. Gsc gizem sevmez.Feramuz normalde Kemalin kalemini kirmisti. Yaklasık 4-5 ay yapilacak tüm yokuşları yaptı en sonunda affetmis ama hangi bedelle bilinmez.
her turlu gizemin aga babası bu forumda. Cok masumsunnBu konuda ifsalanmali o zaman. Gsc gizem sevmez.
Detaylar 19:05 temi adminMaalesef feramuza kenya japon parkında bandırmışlar az evvel arkadaşlar
Beni hiç sevmiyorher turlu gizemin aga babası bu forumda. Cok masumsunn
Hastaneye geçiyorum feramuz zor durumdaDetaylar 19:05 temi admin
Benimde yanımda olursan kaybetmezsin biliyorsunher turlu gizemin aga babası bu forumda. Cok masumsunn
Hic beni yaninda gormedigin an oldu mu?Benimde yanımda olursan kaybetmezsin biliyorsun
Kavga videomu paylaşma sakınHic beni yaninda gormedigin an oldu mu?
Unutma seninle deadpool wolverine gidecegiz hemde kostumlerimizi giyiptee
Bu doruk, feramuzu +18 film de oynatır. Demedi demeyin
Adamlık=feramuz
Temmuz dan detayları bekliyoruzFeramuzun akrabasi Temmuza göre sanki ona benzer seyler yapmaya baslamis bile.
Feramuza uygulamak istediğim tarife