aybars ay

Tırıçkadan -ismini hatırlayamadım bile- bir üyenin profilinde kullandığı ''Tehlikeli Üye'' tabirini tam da Feramuz Reis' e yakıştırıyorum...

Herife destek mahiyetinde mesaj atıyorum; bazen beğeniyor, bazen tersleniyor. Biraz takılayım diye sataşıyorum; bazen kızıyor, bazen hoşuna gidiyor filan. Uzak durmaya karar verdim nitekim; bulaşılmaz böylelerine...

Tırıçkadan -ismini hatırlayamadım bile- bir üyenin profilinde kullandığı ''Tehlikeli Üye'' tabirini tam da Feramuz Reis' e yakıştırıyorum...

Herife destek mahiyetinde mesaj atıyorum; bazen beğeniyor, bazen tersleniyor. Biraz takılayım diye sataşıyorum; bazen kızıyor, bazen hoşuna gidiyor filan. Uzak durmaya karar verdim nitekim; bulaşılmaz böylelerine...
varoluşsal sancılar çekiyorum diyebilir miyiz üstat

Bu adamın konusu niye her gün en yenilerde tez vakitte kellesi alınmalı data baseyi meşgul ediyor

Penisinin heybetinin dillere destan oldugu konusulmaktadir.
Önemli olan, bunu kim konuşmaktadır?!..Kulislerde yüksek sesle konuşuluyorsa eyvallah; hatun kişilerin onayladığı anlamına gelir...Değilse; Kayalar aşiretine mensup biri yahut birilerine ait söylemlerin herhangi bir kıymet-i harbiyesi olamaz. Homo-ensest bir durum bile akla gelir, sözüm meclisten dışarı, Allah muhafaza!..

Yakında yasaklı kullanıcılar bölümünde ismi yazacak

Geri
Üst Alt