aybars ay

Harbi hepiniz vicdansız adamlarsınız. Neye seviniyoruz ? Feramuz banladığı için mi ha ha haa çok komik.

bu adamın kimsesi yok, sosyal hayatta tek bir arkadaşı, dostu sevgilisi hiç birşey yok. kafasını dinlediği derdini atlattığı tek yer burası. bence şakamızı yapalım ama bu adama biraz sevgiyle de yaklaşalım. gariban bir adam attığı fotoğraflar falan hepsi sahte ağzına içki sürmemiştir.

komünist yada ultraslan üyesi de değildir hayatında bir kez galatasaray maçına gitmiştir, o da 2022 yılında konya belediyesinin düzenlediği bir organizasyon ile türkiye kupası maçıdır.

kendisine lider olarak davranılması öyle muamele görmesinden çok hoşlanır, wow bile olsa gelen her like ile kalbi mutluluk ile dolar.

ailesi yoktur, tıpkı behlül gibi amcasının yanında yaşar. tek sorun amcasının orta halli bir konya esnafı olmasıdır. honda falanda yine amcasına aittir, fmleri kuzenini pc'sinde o gece uyuduğu zaman ancak oynayabilir. o yüzden gündüz fm görseli falan paylaşmaz. cümleye behlül gibi başladım ama harry potterdan hallicedir.

bunlar normalde kimseyle paylaşılmaması üzerine verilmiş sözler ile edindiğim bilgilerdir ama şu yaşanılanlara daha fazla tahammül edemezdim.
ağlıcam şimdi

İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
FERAMUZ KAYALAR

Geri
Üst Alt