aybars ay

Foruma 2014 de üye olmadan evvel konyanın perduşlarından biriydi.

Keramettin admin mevlana felsefesini ögrenmek icin gittiği konya ziyareti sırasında, 17lik mavi gözlü bir gencin milletten para istediğini görünce hayretler icinde kaldi.
Üstünde beyaz yesil çakma bir konyaspor forması ile avere gidip oradan oraya gidiyordu.

Sonra topladigi parayı acaba ne yapacak diye düşündü, onu takip etmeye basladi. En sonunda 2 bira ve bir paket tuzlu fistik alip yol kenarindaki cimenlere oturdugunu gordü. Selamun aleykum deyip kaldirimin kenarina oturup ona kulak kabarttip dinlemeye basladi. Feramuz bir birasini icip diger dolu siseye devrimden bahsettigini gordu. Vallahi de billahi de karl marxin yolundna dönmeyecegjz diyordu.

Feramuz Kayalar bir gün GSC yönetimini ziyaret eder ve @Alper Altun ’a başarısının sırrını sorar. Alper admin "ben zeki modlarla çalışırım" der ve @Savaş Barış ’ı yanına çağırır. @Savaş Barış ’a "senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar. @Savaş Barış "benimdir hocam" der. @Feramuz Kayalar da bunu denemeye karar verir.

İlk antrenmanda @Temmuz Kayalar ‘ı yanına çağırır "Temmuz senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" der. Temmuz "bi saniye hocam @Vasfi Vural ‘a sorayım" der ve gider. "Vasfi, senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar. Vasfi "benim" der. Temmuz’ Feramuz’a gider ve cevap verir: "Vasfi’ymiş hocam" der.

@Feramuz Kayalar cevap verir: "yanlış. cevap @Savaş Barış

Foruma 2014 de üye olmadan evvel konyanın perduşlarından biriydi.

Keramettin admin mevlana felsefesini ögrenmek icin gittiği konya ziyareti sırasında, 17lik mavi gözlü bir gencin milletten para istediğini görünce hayretler icinde kaldi.
Üstünde beyaz yesil çakma bir konyaspor forması ile avere gidip oradan oraya gidiyordu.

Sonra topladigi parayı acaba ne yapacak diye düşündü, onu takip etmeye basladi. En sonunda 2 bira ve bir paket tuzlu fistik alip yol kenarindaki cimenlere oturdugunu gordü. Selamun aleykum deyip kaldirimin kenarina oturup ona kulak kabarttip dinlemeye basladi. Feramuz bir birasini icip diger dolu siseye devrimden bahsettigini gordu. Vallahi de billahi de karl marxin yolundna dönmeyecegjz diyordu.

O zamanlar ben

Geri
Üst Alt