- 23 Aralık 2008
- 65.098
- 62.910
- 5.103
Eyvahh kavga varr.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insaat kazasiBu nedir dostum
20 bira içtiği infosu var o gecesevdiği kız gelin olduğu gece çıldırıp kahretmiştir
6 aylıkken oldum dostum acın yoğunBabasının yaptığı sünnet masrafına yazık
görmeyeli düşmanın cogalmış6 aylıkken oldum dostum acın yoğun
Feramuzun düşmanlarını yeneceğiz sokakları cehenneme çevireceğizgörmeyeli düşmanın cogalmış
Usta arkadaşını böyle bir günde yalnız bırakmaman kıymetli bir davranış. Ameliyat sonrası eve gidene kadar eliyle taşıması lazım.Şu an Feramuzla Konya şehir hastanesindeyiz. Birazdan p***nis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatına girecek.
Dualarınızı eksik etmeyin.
masadan kalkamazsa sıkıntı cenazesinde millet kahkaha krizine girerŞu an Feramuzla Konya şehir hastanesindeyiz. Birazdan p***nis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatına girecek.
Dostum boyunun ve kalınlığının ne kadar olduğunu biliyorsunuz. Keza forumda da birkaç üyemiz görmüştür de. Kolpayı lütfen bırakalım kıskanmayalımŞu an Feramuzla Konya şehir hastanesindeyiz. Birazdan p***nis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatına girecek.
Dmden foto gelir mi hocamDostum boyunun ve kalınlığının ne kadar olduğunu biliyorsunuz. Keza forumda da birkaç üyemiz görmüştür de. Kolpayı lütfen bırakalım kıskanmayalım
2018den beri ismim farklı farklı oldu yoksa sen
Geçen gün örümcek adamı kostumu giymişti, dans etmiştik
![]()