Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.264
- 3.175
- 1.618
Feramuz mu lan bu. Tam bi gay ismi bulmuş, tebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metrobüse binme anısını anlatırken sokakta saldırıya uğramış
geçmiş olsun diyoruz
Sevgili Doruk ,bayağı bir çalışma gerçekleştirmiş sin.Altyapi üstyapı derken yıllara dayanan fizibilite çalışmasını beğenilere sunmussun.Bence bu seneki ödül kesin sana verilmeli.Odul Adı:Aybars AY Güzellemesi.Yaşadığı değişimi görünce, onun için çok mutlu oluyorum. Çevresinin dayattığı ataerk profili onun üzerinde inanılmaz bir baskı oluşturmuştu. Ben yakın bir dostu olarak özellikle Feramuz döneminde kollarımda eridiğini görmekten büyük acı duyuyordum.
Feramuz fevriydi, en basit konularda bile taviz vermez saldırırdı.
Ama Aybars daha rahat bir herif. Daha pasif ruhlu ve kavga yerine barışcıl yolları tercih ediyor.
Feramuzun nasıl sorgulamaktan uzak bir karakterini olduğunu şu hikaye ile anlatmak isterim.
"Bir gün yılanı marangoz atölyesine girdi, yerdeki testereye çarparak kendini yaralandı. Öfkeye kapılan yılan testereyi ısırdı ve testereyi kan içinde bıraktı.
Olanları anlamayan ve saldırıya uğradığını hisseden yılan, tüm vücudunu testerenin etrafına sarıp onu tüm gücüyle sıkarak boğmaya karar verdi. Bunu yaparak yılan kendi kendini öldürdü."
Ekli dosyayı görüntüle 325739
Buradan çıkarılacak ders: Hayatta bazen durumları, davranışları ve hatta sözleri görmezden gelmek daha iyidir. Çünkü? Çünkü onlara ne kadar çok takılırsanız, o kadar çok canınızı yakarlar ve hatta sizi öldürebilirler.
Hangi savaşlara gireceğinizi akıllıca seçin. Her savaş kazanılamaz.
Kavgadan uzak aybarsın bizimle olması büyük bir şans. renklensin forummm demek istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 325737
Yanındaydım biraz önce çilek gibi kokuyordu
Netarkadaşım demeye utanıyor musun
Subliminal , anlayan anladı aslanımlgbt'yi nereden çıkardın?
renkli çizgilerle marx var orada
ee tabii fikrin neyse zikrin de öyle olur![]()
hayırdır ardaAybars Gay
bunlar bi üyeye böyle nasıl yazabiliyorhayırdır arda
kaşınıyorlar sonra adminleri kızınca trip atıyorlar fln değişiklerbunlar bi üyeye böyle nasıl yazabiliyor
Adminler suclu dostumkaşınıyorlar sonra adminleri kızınca trip atıyorlar fln değişikler
susmasını da bilmelisin ne çene var arkadaş sende car car car sus la biAdminler suclu dostum
Üstat forum senide bozdu.kendisi delikanlılığın kitabını yazmıştır taksim lpgti yürüyüşüne karşı delikanlılık yürüyüşünde en ön safta yer almıştır