aybars ay

Herkes şakasını yapar ama cidden ağır bir operasyon geçirdiği doğrudur.

Geçen yıl benim peder konyadan passat almıştı. Bende gece hemen telefona sarılıp, Aybarsa senin civicle kapışalım mı? dedim.
Çünkü sabahta yola çıkıp istanbula dönecektik, vakit yok mecbur gece ayrıca yağışta var.
neyse biz çıktı araçlarla alaaddin tepesine yokuş aşağı salalım işte 15 dklık mesafe işte. Bizim passat yazılım var turbolu tuşa basınca egzozdan mavi dumann çıkınca Aybars bunu görünce hırslandı 2 eliyle direksiyona sarıldı.

Başladık yarışmaya bilmeyenler için alaaddinn tepesin yüksek bir dağ baya dik yamaç arabalar zaten hızlı basınca uçuyorsun. Ben bastım ama baktım fren almıyor yarışmayı bıraktım yavaştan takip ettim. Ama Aybarsta yemin olsun geri vites yok nasıl köklüyor.
Tam kazanacakken yola çıkan yemeksepeti motorcusuna çarpıp kaza yaptı. Camı kırılıp karşı kaldırıma fırladı. Oğlum lann noldu iyimisin diyoruz. İyiyim ya iyi diyor kafayı bir indirdi buz rengi kotu kan içinde, cam kırılıp oradan uçarken penisi sürtüp kopmuş.

Tam 2 saatt kopan penisi aradık yok. Selçuklu devlet hastanesindeyiz doktor 6-7 saat daha arayın sabah nöbetim bitecek yoksa deliği dikerler haberiniz olsun dedi.

Aybars baygın bende inanılmaz suçluluk içindeyim. Konyada yol bilmem iz bimemm, bilsem sabaha kadar arayayım penisi ama yok abi. Aldım bir büyük rakı babamın yanına gittim pansiyonda kalıyorduk araba alacağımjz için. Babam beni giriş katında görmüş elimde 70lik şişe sek içiyorum. Normalde tokatı asılır ama gözlerim kan çanağa hüngür hüngür ağlıyorum. Babam noldu anlat deyince anlattım kendimi suçlu hissediyırum benim yüzümden baba dedim.

Kalk lan gidiyoruz dedi. Nereye baba dedim? Kalk lan oğlum götür beni hastaneye oğlumun ömür boyu gözümün önünde kahrolacağını göreceğime gereken neyse yaparız dedi.
Amaa baba sen dedim? Omzuma dokundu ben yaşayacağımı yaşadım neydi o mavişin ismi o aybars mı o mutlu olsun dedi.

Yalnız bir traş olayım çocuğun karşısına parlak çıkayım dedi. Bende elimdeki kalan rakıyı verip baba iyice steril et dedim.

doktora dedim penisi bulduk hemen babamınkini tak dedik. Sabah uyandığında aybarsın gözlerindeki mutluluğu görecektiniz. Bana civic kazandı mı diye sorduuu. (O an telefonumda şu şarkı çalıyordu)

Geri
Üst Alt