aybars ay

image.jpg

Tuğberk ile hala görüşüyor musun kanka?

Tanımayanınz olabilir Aybars ben ve Tuğberk üç kafadardık. Tabi her arkadaş grubunun bir çıkar ve fayda ilişkisi vardı. Tuğberk tam bir embesil olmasına rağmen ekibin zengin ve güzel kız kardeşi olan tek kişisiydi.

Aybars ile araları daha iyiydi çünkü onu iyi idare ediyordu. O ne dese bizim Aybars yapıyordu. Ben aptalca birşey gördüm mü söylerdim ama Aybars sırf kız kardeşine yaranmak için yalakalık yapardı. Şehrin zenginlerinden para bok o yüzden Aybars aileye bir şekilde kapak atmak derdindeydi.

Bir gece tuğberkin ailesi evde yoktu, kafayı bulup eğlenecektik parti ama herkes elit biz arkadaş kontenjanından. Tuğberkin kız kardeşi de var ve kız arkadaşları amacımız eğlenip ve finalde seks yapabilmek. Tuğberkte tıpkı bizimki gibi maviş alkolden kafa uçmuş kim bilir başka neler içti. Parti uzadıkça garip garip tipler gelmeye başladı.

Bir ara Tuğberkin kız kardeşi pelin bizim Aybarsı kenara çekti. Sen abime çok iyi geliyorsun o seninle çok mutlu tabi bizde. Aybars kör kütük aşık ne olursa olsun sizin yanınızdayım diyor.
Pelin şu gelen tiplerden hiç haz etmedim lütten abimin yanında ol deyip yanağından öptü.

Tuğberki yanına gidip, benimle geliyorsun deyip çocuğu odasına götürdü. Elini tutup çok fazla içtin senin için endişeleniyorum dedi. Tuğberk gözlerine bakıp bir anda Aybarsın dudağından öptü. Başkası olsa küfürler ve yumruklar savururdu ama sırf çıkarların nedeniyle ses çıkaramadı parmağıyla dudağına dokunup bunu beklemiyordum dedi.
Tuğberk iğrendin dimi ben buyum yıllardır sana hayrandım dedi. Sen babam gibiisinn despot aynı zamanda iri ve kıllı birisn

Aybars ise iğrenmedim hatta tadı bile güzeldi diye yalandan Ama çok içtin yanımda kal dedi. Sonra kapı açıldı gelen tiplerden biri ne kadar daha bekleyeceğiz ? Gelenler jigaloymuş. Tuğberk bizim için 3 tane jigola çağırmış.

Aybars hemen bir karar vermeliydi ve Tuğberkin elinden tutup o benimle dedi. Beni gösterip peki o diye sordular.

Aybarsın gözüne baktım tıpkı tuğberk gibi beni de kurtarmasını umdum ama benim güzel kız kardeşim yoktu. Hayır o boş dedi.

Herif peki size katılabiliriz şuracıkta işimizi görürüz dedi. Aybars ama biz zaten başladık, hemen biter siz soyunana kadar bitmiş olur siz başka odaya geçin isterseniz dedi. Jigalo ortada dönen oyunu çözmüş ve ısrar etmiş başlayın biz bekleriz dedi.

Aybars el mahkum tuğberk ile birlikte oldu. Biz olanları izlerken odaya Tuğçe girdi ne oluyor burada dedi. Aybars açıklayabilirim dese de tüm parti dağılmıştı. Çıkışta jigola aybarsı omzuna dokunup, hiçte fena değildin bizimle çalışmak istersen kartımız deyip uzattı !
İşi kabul etti mi yoksa Tuğberkle görüşmeye devam ediyor mu bilmiyorum.

Geri
Üst Alt