aybars ay

Foruma ilk üye olduğum zamanlarda bana ibne olsan çok iyi like kasardın demişti. Bende peki ama nasıl olacağımı bilmiyorum ki demiştim. Ben sana gösteririm deyip 2 ay beni evinde misafir etmişti.
Ailesine LYS ye hazırlanıyoruz diye de yalan söylemişti.
Doruk benim odamda kalacak, odadan terli çıkabilriz çünkü odamda klima yok diye de babasını azarlamıştı.

Foruma ilk üye olduğum zamanlarda bana ibne olsan çok iyi like kasardın demişti. Bende peki ama nasıl olacağımı bilmiyorum ki demiştim. Ben sana gösteririm deyip 2 ay beni evinde misafir etmişti.
Doruk benim odamda kalacak, odadan terli çıkabilriz çünkü odamda klima yok diye de babasını azarlamıştı.

Ohaaa

why-are-you-gay-viral-meme-sensation-simon-kaggwa-njala-reacts-to-being-called-the-piers-morgan-of-uganda.jpg

Bildiğiniz üzere babalarımızın 40 yılı aşkın dostluğu var. Ama Babam 2 yaş daha büyük olduğu için bu fark, hayata hep bir adım önde başlamasına neden olmuş. Birde yakışıklı saçları aslan yelesi gibiymiş. Dar pantolon kalçalar meydanda ve olmazsa olmaz ispanyol paça pantolon takım yapmış bıyıklar pos.

1-2 ay sonra hop aybarsın babası da aynı stil. Neyse peder okulu bitirip askere gidiyor. Aybarsın babası tecili bozuyor peşinden gidiyor. Hem kıskançlık var hem rekabet. babam evleniyor, peşinden o da evleniyor.

annem bana hamile kalıyor babam hususi söylemiyor sonra çünkü biliyor ki o da çocuk yapacak. Sonra kahvehane de içerlerken kavgaya tutuşuyorrlar ve oradan dostlukları doğuyor. Hatta babamın olgunluk göstermesine şaşırıyor neden kavgayı değil, barışı tercih ettin diye.

Babam diyor hamza (aybarsın pederi) kısmetse baba olacağım. Nolur bu huysuzluğa son verelim. Hamza abi diyor eee tamam diyor o zaman çocukları kertelim de akraba olalım senden iyi dünür mü bulacağım?

Babam diyor sende mi çocuk bekliyorsun? Hamza abi sigara elinde yoo yapacağım ya diyor.

neyse aradan 3 ay geçiyor ben doğuyorum. Babam keyifli ama inanılmazda telaşlı bahçede düşünceli sağa sola volta atıyor. Herif kendi kendine konuşuyor.
Çünkü hamza abinin kızı olacak ve benimle kertecekler. Bizim ailede full kara gözlü ama hamza abilerin sülale full renkli bu fikre şartlanmış babam. İlle diyor benim gelinim ve torunum renkli gözlü olacak.
Hamza abi kahveye geliyor. Ooo dünürüme bir çay ver diyor. Geçiyor karşısına saatlerce gözlerine bakıyor.
Hoop be napıyorsun diye kızıyor hamza abi ama gelecekteki torunlarım gözlerine bakıyorum diyor.
.
Hamza abi nasıl bezdiyse babamdan köşe bucak kaçıyor. Gel zaman git zaman doğum günü geliyor. Ben 1.5 yaşındayım bana özel damatlık zımbınlık dikilmiş.

Küçük çikolata ve cicekle hastanedeyiz babam ve hamza abi bir sigara yakıp söndürüyor.
Sonra hemşire geliyor ve elinde bebek gözler masmavii maşallah dünür diye seviniyor babam.
Hemşire, hamza bey oğlunuz oldu diye seslenince. Babam olduğu yere yığılıyor sırtını duvara dayıyor. Sessizlik ortamında hamza abi bile sevinemiyor Aybarsı kucağına alıyor falan. Anlatılanlara göre o gün yorgunluktan ağır düşüne kadar ağlamışım. Yani insan acaba kız olsaydı halimiz ne olurdu diye düşünmeden edemiyor

Geri
Üst Alt