aybars ay

Aybars ay, wonderkid'mi, dünya kupasinda dikkat çekmiş oyuncumu yada güzel bir karimi. Bunlar değilse neden forumun manşet kısmını işgal ediyor. Bu durumdan rahatsizim
Foruma girmekteki başlıca motivasyonumuz ajbars ahbabımızdır yalan yok

Üniversite zamanlarımından bir anımız anlatmak isterim. @Melih Peker

Belki duymuşsunuzdur Çapa tıp fakultesinde anatomi hocasi sami zan vardı. Sami hoca sirf ureme organlarini kendi uslupuyla anlatIğı için alakalı, alaksız tüm bölümdeki öğrenciler derslerine katılırdı. Aybarsın manitası tıpta olduğu için bizde mecbur katılmıştık. Anfide disaridan gelenlerle birlikte yaklasik 700-1000 kisi civarı öğrenci vardı.

Sami hoca merhaba deyip dk'1 erkek menisindeki yuksek glukoz, yani bizim bildigimiz sekerin seviyesini anlatmaya başladı. Aybarsta kasılarak manitasının elini sıkıca tutup gülümsedi, kaşıylada hocayı gösterdi. (Çocukken gözümüzün önünde fingirdeşen ebeveynleri görür gibi utanıyordum)

Sami hoca spermin şekerli olması içindeki glizkozlardan kaynaklanıyor diye devam ederken, Aybarsın manitası el kaldirdi ve ;
Yengemiz: "anladigim kadari ile, menide cok seker oldugunu soyluyorsunuz. ."
Sami hoca: "evet aynen oyle" dedi sami hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranlarin tablosunu gosterdi.

Yengemiz aybarsın yine elini bırakıp gene elini kaldirip soz istedi:
Yengemiz : "o zaman tadi neden sekerli degil?"

anfide korkunc bir sessizlik oldu...

ve sonra butun anfi gok gurultusu gibi bir kahkaha koyverdi...

yuzu birden kipkirmizi olan yengemiz, hizla defterle kapiya kosarken,
sami hoca cok ciddi bir yuz ve buz gibi sesle derse devam etti...
"seker tadi alinamaz.
cunku sekeri hisseden tad alma hucreleri insanin dilinin ucundadir...
girtlak derinliginde ise, aciyi ve eksi tadi algilayan reseptorler bulunur... sana neseli bir gun dilerim kizim" dedi.

Bende aybarsa dönüp sen neymişssizz be reis dedim. O gün Aybarsı lider kabul ettiğim gündü. Ama aybars buz kesmişti tepki dahi verememişti parmaklarını dudaklarına götürüp dokunmuştu.
Aybars, yengemize çok aşık olmasına rağmen 2-3 gün sonra davamız daha önemli doruk deyip kendi isteğiyle kızdan ayrılmıştı 😢🥺
Hayatını kitap yapıp satalım.

Ey GSC beni iyi dinleyin
Ajbars Ay bir şşşşatoda oturuyor
1-Şatoda oturuyor
2-Siz hiç Küba'yı biliyor musunuz? Havana'yı biliyor musunuz? Ajbars Hoca gider oraya 2 ay devrim yapar
Yani 200 bin tane falan bira alırsın biliyor musun 200 bin bira alırsın o Küba'daki devrimle, daha anlatayım hocanın devrim yerlerini​

Üniversite zamanlarımından bir anımız anlatmak isterim. @Melih Peker

Belki duymuşsunuzdur Çapa tıp fakultesinde anatomi hocasi sami zan vardı. Sami hoca sirf ureme organlarini kendi uslupuyla anlatIğı için alakalı, alaksız tüm bölümdeki öğrenciler derslerine katılırdı. Aybarsın manitası tıpta olduğu için bizde mecbur katılmıştık. Anfide disaridan gelenlerle birlikte yaklasik 700-1000 kisi civarı öğrenci vardı.

Sami hoca merhaba deyip dk'1 erkek menisindeki yuksek glukoz, yani bizim bildigimiz sekerin seviyesini anlatmaya başladı. Aybarsta kasılarak manitasının elini sıkıca tutup gülümsedi, kaşıylada hocayı gösterdi. (Çocukken gözümüzün önünde fingirdeşen ebeveynleri görür gibi utanıyordum)

Sami hoca spermin şekerli olması içindeki glizkozlardan kaynaklanıyor diye devam ederken, Aybarsın manitası el kaldirdi ve ;
Yengemiz: "anladigim kadari ile, menide cok seker oldugunu soyluyorsunuz. ."
Sami hoca: "evet aynen oyle" dedi sami hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranlarin tablosunu gosterdi.

Yengemiz aybarsın yine elini bırakıp gene elini kaldirip soz istedi:
Yengemiz : "o zaman tadi neden sekerli degil?"

anfide korkunc bir sessizlik oldu...

ve sonra butun anfi gok gurultusu gibi bir kahkaha koyverdi...

yuzu birden kipkirmizi olan yengemiz, hizla defterle kapiya kosarken,
sami hoca cok ciddi bir yuz ve buz gibi sesle derse devam etti...
"seker tadi alinamaz.
cunku sekeri hisseden tad alma hucreleri insanin dilinin ucundadir...
girtlak derinliginde ise, aciyi ve eksi tadi algilayan reseptorler bulunur... sana neseli bir gun dilerim kizim" dedi.

Bende aybarsa dönüp sen neymişssizz be reis dedim. O gün Aybarsı lider kabul ettiğim gündü. Ama aybars buz kesmişti tepki dahi verememişti parmaklarını dudaklarına götürüp dokunmuştu.
Aybars, yengemize çok aşık olmasına rağmen 2-3 gün sonra davamız daha önemli doruk deyip kendi isteğiyle kızdan ayrılmıştı 😢🥺
Olaydan birkaç hafta önce
Aybars’ın manitası: Aybars çok ısrar ediyorsun da tadı acı olmasın bak bunun bi daha ağzıma almam

Aybars: yok kızım tatsız tutsuz birşey bana güven

@Nedim V. Duran seni hiç tanımasam umumiyetle geceleri son derece lüks lokallere çıkan, yaşı 50 olup fiziğini korumuş,, bilekliği ve bordo renk kazağıyla 70-75 yaşındaki kadınlara jigololuk hizmeti vermekte olan bir adam sanırdım
ben anca jigolololuk vaadiyle dolandırılırım dostum

Geri
Üst Alt