- 23 Aralık 2008
- 65.312
- 63.185
- 5.103
Geçen ay tanıştığım Aysel isimli bir kız arkadaşım var ve evlenecek kadar ciddi düşünüyoruz. Ama geçmişte bazı hatalar yapmış bunlardan biri de maalesef AJDAR isimli şahış2018 yılı ve Aysel
Bunlar sana birşey hatırlatıyor mu?
Kendisiyle tanıştım, hakkında bir çook bilgi öğrendim. Bu gece yalanların pazara çıkacakkk !!!
Kız arkadaşlarımla genelde tam bir güven ortamı olması için tüm ilişkilerini öğrenmeye gayet ederim. Aysel ile de böyle oldu kısaca aramızda geçen konuşmaları aktarmak isterim.
Doruk: Bugüne kadar kaç sevgilin oldu aşkım ?
Aysel: seninle birlikte 13 oldu canım.
Doruk: Sende iz bırakanlardan bir kaçını bahseder misin?
Aysel: ne bilim ya çoğunu hatırlamıyorum. Ankaralı vardı bir tane kaba ayının tekiydi. Passatı mı ne vardı.
Doruk: benden büyük müydü küçük müydü ?
Aysel: büyüktü canımm
Doruk: peki peki başka hepsini duymak istiyorum.
Aysel burada bir kaç erkek arkadaşı hızlı bir şekilde saydı, genelde aletleri baya iri tiplermiş.
Sonrada bitmek bilmeyen ısrarlarım sonucu; mavi gözlü, honda civic kelimelerini söküp aldım ağzından.
Doruk: şu mavi gözlü tipten bahset biraz aşkım?
Aysel: Silik bir tipti ya, CHP Kadın kollarında mı ne tanışmıştık. Beni civici ile eve getirip götürmesi işime geliyordu. 3 ay kadar sevgili olduk, konyalı mutaassıp tiplerden biriydi. Badem bıyığı falan vardı. Hatta ilk ayrılmak istediğimde arabanın içinde hüngür hüngür ağlamış, ayaklarıma kapanmıştı.
Doruk: Yapma ya başka ? Kadın kollarında kadınlar olmaz mı ne işi varmış?
Aysel: Dur anlatacağım.. Biz Aybars ile 3 ay kadar sevgili olduk. Bunu içmeye falanda ben alıştırdım, ilk seksini de benimle yaptığını söylemişti. Ben gerçi pek hissetmedim.
Doruk: Alkolün etkisinden mi ?
Aysel: Ortalamanın çok altındaydı. 13 cm gibi birşey duracell pili gibiydi. Ama ayrılmamızın sebebi bu değildi. CHP Kadın kollarında 60 yaşında bir kadınla aşk ilişkisi yaşadığını öğrendim. Düşünebiliyor musun benimle sevgiliyken birde o kadınla takılıyordu mal.
Doruk: Kankam hakkında doğru konuş. ! o benim 40 yıllık dostum bir daha böyle şeyler dediğini duymayayım AYSEL yoksa külahları bozuşuruz.
Aysel: Peki aşkım özür dilerim.