Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.111
- 20.855
- 2.663
Borç şimdilik 437bin avroavro durumların nasıl?
Para puşta yakışır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borç şimdilik 437bin avroavro durumların nasıl?
5 bin avro daha olsun bana bi atımle valla kredi kartları mekan borçları döndüremiyorumBorç şimdilik 437bin avro
Para puşta yakışır
Masalı kes, @Vasfi Vural dan 90bin almıştım sen ona at önümüzdeki ay veririm, sorup duruyor5 bin avro daha olsun bana bi atımle valla kredi kartları mekan borçları döndüremiyorum
aralıkta hallederiz
dostum o şahıs hayatımda gördüğüm en cimri insanMasalı kes, @Vasfi Vural dan 90bin almıştım sen ona at önümüzdeki ay veririm, sorup duruyor
Gönül bağımız var , sen anlamazsındostum o şahıs hayatımda gördüğüm en cimri insan
vasfi para atmaz vermez kimseye
çünkü kendisinin dediğine göre insan sevmediğini söylemişti bana
insan sevmeyen biri nasıl para atımlıcek yürü git allasen
Kullanılmış çoraplara bir servet yatırdın dostum. Çok yanlış bir yatırım aracıydı.5 bin avro daha olsun bana bi atımle valla kredi kartları mekan borçları döndüremiyorum
aralıkta hallederiz
dostum forumu yengen takip ediyor diye kaç kere dedimKullanılmış çoraplara bir servet yatırdın dostum. Çok yanlış bir yatırım aracıydı.
Yengem seninle aynı yatakta uyumamı sorun etmiyor ama çorap mevzularında acayip tutucu. Garip bir tipdostum forumu yengen takip ediyor diye kaç kere dedim
sonra kavga ettiriyorsunuz olmayan ithamlarınızla
Yengem seninle aynı yatakta uyumamı sorun etmiyor ama çorap mevzularında acayip tutucu. Garip bir tip
gözaltına alındı