Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.013
- 20.970
- 1.848
adamın kaç harfi?adam gibi adamdır aybars gibi dostun olsun 7 düvele meydan okursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın kaç harfi?adam gibi adamdır aybars gibi dostun olsun 7 düvele meydan okursun
adamın kaç harfi?
Dostum Aybars ile Babamın aynı esc aşık olduğu hikayeyi okumuş muydun?@Doruk Ata TANRIVERDİ günün Aybars ay köşe yazısı yokmu? Abone olduk
Dostum Aybars ile Babamın aynı esc aşık olduğu hikayeyi okumuş muydun?
Aybars twitterda gezerken, yağmur isminde bir esc ye kaptırıyor kendini. Kıza kafayı takıyor gidip istanbula görüşecek.
Beni arıyor dorukum özledik bee. Gelsem sizde bir kaç gün kalsam.
Engelli ablam ile yaşadıkları malum. Dostum olur ama ablamın odasında kalamazsın dedim. Peki ama nerde kalacağım dedi?
Dur bekle dedim annemlere sorayım.
1.60 boyundaki 86 kilolu minyon annem daha aybarsın ismini duyunca çıldırdı. Hayırrr o ırz düşmanı eve gelemezzzz dedi.
Ama nereye yatacak adam telefonda bekliyor.
Aybarsta telefonda bir yandan bağırıyor safiye teyzeee ellerinden öperimmm.
Aybars böyle efendi davranınca, sağol çocuğum dedi. Evde oda mı yok buyursun gelsin dedi.
tedbir amacıyla annem ile ablam birlikte yatacaktı. Aybarsta 1.64 boyunda 96 kilo 62 yaşındaki babamla yatak odasında yatacaktı..
Neyse aybars geldi biz yine çekirdek ve patlamış mısır ile survivor izliyorduk. Aybars telefonu elinde sürekli ekranda arada babamın dar pijamasını giydiği için penisini düzeltiyor. Aynı davranışlar tabi babamda da var o da telefondan takılıyor.
Ben , minyon annem ve %84 özürlü ablam dışında Tv8 izleyen yok evde.
Baktım babam bir yandan, aybars bir yandan esniyorr. Geç oldu bee, yatsak mı falan.
Ama bizim gözler uludağ efsane gazoz etkisiyle fal taşı gibi açık.
Babam kalktı hadi geç oldu deyip tv fişini çekti. Haydi misafirimizinde uykusu gelmiştir dedi.
Ben %84 engelli ablam ile minyon annemi öpüp iyi geceler diyerek ışıklarını kapattım.
Sonra yatak odasına geçtim. Babam kırmızı gece lambasını açmış misafirimiz wc falan giderse düşmesin dedi. Neyse Aybars çizgili pijama atlet, babam boxer ve atletle yatağa girmişler.
Aybars bir yastık daha alabilir miyim deyip. Babamla aralarına koydu ve gülerek kaseyi koruyalım dedi. O an babam ve ben hunharca güldük, aybarsta şaşırdı sanki çok güzel hareketlerde, yılmaz erdoağn çan çalmış gibi mutlu oldu. Babama dönüpp sana güveniyorum ama erkeksin sonuçta dedi. Biz yine koptukk gülmeye başladık. Annem yan duvara yumruğuyla vurup yatın artık dedi.
Sonra babamda aybarsta sırt sırta verip uyumaya başladılar.
tabi biz olanları sonra öğreniyoruz. Aybarsta babamda twitterdan görüştükleri esc (kadın değil) sanal seks yapıyorlarmış, sırt sırta vermişler tepede kırmızı gece lambası yüzlere telefon ekran ışığı vurarken baya baya keyifli anlar yaşıyorlar.
ESc bir aybarsa, bir babama aynı şeyleri yazıyo oda da şakur şukur sesler, ikisi ter içinde kalıyor. Aybars cam açsana amca amma sıcak diyor. Babamda işim var sen aç diyor..
Ama aybarsta sohbetin en tatlı yerinde offlasa da kalkamıyor. Pijamasını sıyırıp atıyor, terden sırılsıklam olduğu için karşı duvara şappp diye yapışıyor. Yaklaşık olarak 1 saat 46 dakika boyunca bu durum böyle devam ediyor. Sanki geç orgazm olma olimpiyatlarındalar.
O gece ilk kimin patladığını kimse bilmiyor ama ilk ifşa olanın babam olduğunu biliyoruz.
Babam gecenin sonunda terden ekranı donan telefonunu Aybarsa uzatıp, yeğenim baksana virüs mi girmiş, telefon dondu diyor.
Aybars telefonu eline almasıyla Esc(kadın değil) i görüp babamın boğazına sarılıyor. Annem odaya girince yarı çıplak halde her zaman yaptığı gibi korkuyla camdan atlayıp kaçıyor.

Dostum inanır mısın bilmem şahit olanlar da var olduğum her yerde gözde insan ben olurum bu benlik bir şey değil tanrı vergisiBaşlığı 258 sayfaya ulaşınca muhtemelen yakın çevresine şöyle demiştir: "Ablanız star, bebeğim."
Azar azar
Azar azar
Kader bize ne yazar